• Startside
 • Nyheter
 • Kontakt oss
 • Kart
 • Sponsorer


Under Bruaprisen 2011 tildelt Anne Flugstad
Utskriftsvennlig sideAnne Flugstad (44) er årets vinner av Under Bruaprisen, hun har i mange år drevet med underholdning og kulturformidling. Anne er utdannet adjunkt, med videreutdanning i fortellerkunst. Hun retter seg mot både barn og voksne, skole og næringsliv, og hennes uttrykk er mangeartet; sang, teater, fortelling, deklamering, dans og fløytespill. Hun har reist mye innenfor den kulturelle skolesekken som forteller, musiker og skuespiller, og vært med på flere plateinnspillinger. Hun er født og oppvokst og bosatt på Ottestad i Stange. En av hennes største lidenskaper er Alf Prøysen sine verker. Foto: Jan Egil Løvbak


Hun har gjennom flere år arbeidet med musikere og kunstnere fra innlandet. -Tor Karseth har vært en flittig bidragsyter. I 2003 mottok Anne Flugstad den store Bibelprisen sammen med Birgitte Bjørnstad Sæbø. De fikk da prisen for sitt engasjement med å formidle Bibelens fortellinger for barn og unge, spesielt i skolen.
Nå får hun Under Bruaprisen nettopp for sitt arbeid som kulturformidler og artist. Under Bruaprisen består av en statuett “Speilkvinnen”, laget av kunstner Linda Bakke og et diplom.

<<Tilbake


Besøk oss også på facebook:

Klikk "likes" på vår facebook side!
Støtt oss med din grasrotandel!
Les mer...

Vil du bli medlem i Foreningen Under Brua?
Selv om Under Bruafestivalen ikke blir arrangert i år, må Foreningen Under Brua se fremover. Hvis du er interessert og kunne tenke deg å være med som frivillig i fremtidens Under Bruafestivaler, så meld deg inn i Foreningen Under Brua.
(Foto: Trond Frydenlund)
Les mer...

 

www.underbrua.no | webløsning: André Kroglund |  Kroglund Media © 2009-2014