Hockeyfest. Ilseng - Storhamar 2-7
Hockeyfest. Ilseng - Storhamar 2-7

av Hans Kroglund [24.02.19 08:46]Grasrotkampen i regi av Norsk Tipping, ble den hockeyfesten Ilseng Prisoners hadde håpet og jobbet for i lang tid. Plussgradene klarte å ødelegge isen, men den klarte ikke å ødelegge festen. Ca 300 hundre kom og koste seg de to timene arrangementet varte. Storhamargutta bød på seg selv etter kampen, snakket med fansen og skrev autografer.

Storhamar har en helt egen plass her på Hedmarken og klarer å fylle hjemmekampene som ingen andre hockeylag i Norge. Derfor er slike kamper og turer ut til fansen viktig for å støtte og gi tilbake noe.

Storhamar besøker mindre steder med hockeybaner, de har vært i Rendalen, Løten og i fjor i Åsbygda. Nå var det Ilseng sin tur ettersom de har fått ny bane. Ilseng Prisoners har litt over 20 spillere, mange fra Ilseng, men også fra andre bygder. Med en 1/2 times kamp ble det loddtrekning blant de 16 spillerene som fikk være med denne gang.

Det var loddsalg, det var salg av nummererte pucker for kr 50 som skulle kastes og den som kom nærmest målet fikk en signert Storhamartrøye. Vinner ble Linus Olsen


Det var salg av Storhamareffekter, Howies solgte tilbehør til hockey som tape osv.

Kampresultat Ilseng Prisoners - Storhamar 2-7
Ilseng i angrep, her kommer nr.11 Lillebakken og skyter rett i hansken til Storhamarkeeper


Ilsengs beste spiller ble et måls scorer Rune Bjørnstad. Han konkluderte med at dette var nok hans høydepunkt i karrieren. Daniel Larsen scoret Ilsengs andre mål.


Her er endel bilder fra arrangementet.
www.photos.google.com