Ilseng Samfunnshus med nytt kjøkken
Ilseng Samfunnshus med nytt kjøkken

av Hans Kroglund [08.11.18 17:03]Det blir overtagelse av nytt kjøkken fredag den 9.nov til Mjøscatring som driver Ilseng Samfunnshus. Dette er den viktigste oppgraderingen på mange år av Ilseng Samfunnshus. Dette sikrer Mjøscatering helt topp moderne kjøkkenfasiliteter for å drive rasjonell matlaging og catering virksomhet.

Både utbygger Rune Pettersen, styreleder i Samfunnshuset i midten, Janicke Haugerud til venstre og Oliver Weber i Mjøscatering er kjempefornøyde med løsning og utbyggingen.

Det nye kjøkkenet er utvidet mot øst, de har tatt litt av kafféområdet for å få plass til alt. Det er nå kjølerom for varer inn, kjølerom for ferdig mat ut, en urendel er adskilt og tre sluk i gulvet slik at det er mulig å spyle gulvet. I tillegg er det skikkelig stor plass til å lage mat.
Det er investert i en steinpizzaovn for "take away" mat som de også satser på..

Rune kan fortelle at kalkylene på ca 650.000 ser ut til å holde. Noen overraskelser har det vært, men det var å regne med. Rune var uheldig på jobb og knekke beinet sitt, noen vil si heldig vis for han har sittet med endel avklaringer underveis


Det er akkurat så de rekker å bli ferdig til julemarkedd lørdag og søndag. Se arr.kalender

Noen bilder av det nye nesten ferdige kjøkkenet
www.photos.google.com