Contrazt med flott julekonsert
Contrazt med flott julekonsert

av Hans Kroglund [04.12.17 10:12]Det var nesten helt fullt i Romedal kirke da Contrazt inviterte til konsert søndag 3.12 kl 18. De hadde med seg mange gjester som Ilseng Sangforening, Breidablikk skolekor, på trekkspill Odd Arne Sørensen fra bandet Ingemars og Trygve Magnus som leste ord for dagen. En stor takk til Gro Anita Dybendal for å sette hjembygda si på kartet.

Det var et stort apparat i sving for å få dette til. Det var ca 70 utøvere på fellesnummere. Vi fikk også stifte bekjentskap med Ilseng Sangforening sin nye dirigent Anneli Kristiansen.

Det ble en fin og variert konsert og en stor opplevelse for de fremmøtte. Det var første gang Contrazt har hatt tid til en kirkekonsert. Gro Anita ville gjerne at den skulle være i hennes kirke der hun er døpt og konfirmert og har vært med i et utall av kor.

Konserten inneholdt tradisjonelle julesanger og Contrazt fremførte noen av sine egne julesanger. Breidablikk skole fremførte to sanger fra Putti Plutti Plot som de også skal bruke på sin juleforestilling på Ilseng Samfunnshus den 19.12. Se eget arr. på kalenderen.

Ilseng.net kan vise endel bilder og videoklipp fra konserten.
www.photos.google.com

NB! Får du har trykket på et bilde er video, kan du få info om filen oppe til høyre ved å trykke "I"