Ilseng mye omtalt i media
Ilseng mye omtalt i media

av Hans Kroglund [07.07.14 12:22]



Ilseng har mange profilerte personer og i den siste tiden mye omtalt i media. Noen eksempler: "Ilseng - nasjonal politisk hovedstad?". "Spås en lysende fremtid i Høyre". "Jeg har bare passert distansen maraton". "3 år på videregående i 3 forskjellige land". "Breidablikk Skole- 60 år, elevene briljerte".

Bildet: Overskriften, en del av artikkel skrevet av Einar Kr. Steffenak i HA under "Debatt". "Ilseng - national politisk hovedstad? Det handler om Kristian Tonning Riise og Trygve Slagsvold Vedum. Ilseng.net gratulerer begge med nye lederverv i Unge Høyre og leder i Senterpartiet. Begge to får veldig gode skussmål fra sine partier.

Ilseng.net følger jo også med en ivrig skribent Einar Kr. Steffenak. Han er et frisk pust fra Bergen, med meninger og ytringer som bare en bergenser kan ha. Likt av mange og tilsvarende dårlig likt av andre, særlig av venstresiden i det politiske landskap.

Ilseng jenta Line Nordli Løkken har gått alle tre videregående skoleårene ute i den store verden. Med eksamen fra Frankrike, Japan og Russland og åtte språk i bagasjen, snakk om et stort eventyr for den unge jenta.

Når Rita Nordsveen passerer en maratondistanse så er det ikke snakk om å stoppe, distansen er gjerne inntil 100km. Les HA sin reportasje om henne.

Trond Vidar Vedum er en annen kar som reklamerer for Ilseng som høgskolelektor. Han har hatt med seg 1000-vis med studenter på feltøvinger på gården Bjørby. Han har fått bygget Starene Feltsatasjon gjennom Våtmarksgruppa i Ornitologisk Forening på Hamar. Han skriver også bøker og snakker varmt om den flotte naturen og det rike fuglelivet på Ilseng.

Musikere er det mange av på Ilseng. Toril Støa Karseth, Gro Anita Johansen, Tone Østli, Magnus Tonning Riise. Og ikke minst Ilseng Sangforening som inviterer til konserter med egenprodusert materiale.

Noen eksempler fra pressen om Ilsengfolk. Klikk for større kopi.