Tipping for'n Far Atlungstad Brenneri
Tipping for'n Far Atlungstad Brenneri

av Hans Kroglund [13.08.23 13:28]Tributebandet "Tipping for'n Far" levete et forrykende show på Atlungstad Brenneri lørdag den 12.08.23. De hadde håpet å slå DeLillos som trakk 1200 Santhans i år. Men det kom nesten 900 på konserten og de var strålende fornøyd med egen innsats og antallet som kom og deltok.

Bilde. Eivind og Espen

Tre av de 11 er fra Ilseng og setter sitt tydelige preg på bandet. Gitarist og mannen som styrer bandet Eivind Strømstad, saksofonist Olav Slagsvold og vokalist Espen Engebretsen.


Bilde: Tom Erik Antonsen, Olav Slagsvold og Andrea Brennodden Rosenlund

Espen ser ut som Viggo, har fakter som Viggo og synger som Viggo Sandvik. Helt utrolig flott og Espen kan nok takke skolekamerat Eivind fra Breidablikk barneskole for sin sjanse og utvikling som vokalist ettersom haner den eneste av de 11 som ikke har valgt musikk som yrkesvei.
Det har høy stemning og allsang, det er mange som kan alle tekstene fra Vazelina sin musikkverden.
Dette bandet spiller sammen fordi de trives sammen og dette er kanskje den første konserten som kan gi et overskudd. Det er tross at 11 og dele summen på.
Tusen takk for den flotte opplevelsen og det er sannsynligvis ikke den siste store konserten de leverer.
Grunnet flom så måtte scenen flyttes på oversiden av bygget. Vi gikk altså glipp av den flotte solnedgangen, men kanskje til neste år?

Det kommer nok en video av hele konserten da bandet hadde hyret inn Markus Søgård med 6 stk kameraer og to stk gopro kameraer på scenen.

Ilseng.net har valgt å skille bilder og vidoer i to forskjellige Google album.

Bilder
www.photos.google.com/bilder

Videoer. Det er ikke hele sanger, men en smakebit.
www.photos.google.com/bilder