Herredsvang, konsert nr 199. This is it
Herredsvang, konsert nr 199. This is it

av Hans Kroglund [25.06.23 08:53]Det ble et verdig punktum for 12 års drift på Herredsvang med Bjørn Inge Sandvold ved roret. En epoke er over og en tydelig rørt Bjørn Inge ble hyllet for sin innsats på Herredsvang av Solheimkoret og hele salen som kom til denne avskjedskonserten.Solheimkoret er et kor fra Brumunddal med kormedlemmer fra store deler av distriktet. I 2022 hadde de tilsvarende konsert med dans rundt «Maistang» ute på tunet og de gjentok dette i år.
Ilseng.net har vært på en del konserter på Herredsvang. Det var spesielt hyggelig å være tilstede å få oppleve hyllesten Bjørn Inge fikk så fortjent på sin aller siste konsert på Herredsvang.


Korets dirigent gjennom 37 år, Inger Pernille Stramrud er fra gården Østby på Ilseng/Romedal.
Koret inviterte til "Sprudlende Midtsommerkonsert med spelemenn, maistang og allsang". Det ble en kveld med flott korsang som var inspirert av svenske midtsommer melodier og tradisjoner.


Olav Sæta på fele og Stein Skogen Gryttingen på trekkspill fra spellmannslaget "Leik"spilte folkeviser.

Etter konserten var det sang og dans rundt maistangen ute på tunet.


Kvelden ble avsluttet med bespisning

Her ser vi Bjørn Inge ordner til "Siste måltid" på Herredsvang
Bjørn Inge takket alle som hadde kommet på alle konsertene og ekstra rørt ble han da han takket sine medarbeidere, uten dem hadde han ikke vært noe og heller ikke Herredsvang


Her er endel bilder og videoer fra konserten

www.photos.google.com