Ilsengprisen 2019 til Børge Kristoffersen
Ilsengprisen 2019 til Børge Kristoffersen

av Hans Kroglund [16.06.19 07:31]Det var kommet inn tre forslag kandidater til årets Ilsengpris. Alle var verdie kandikater, men juryen kom frem til at Ilseng IL leder Børge Kristoffersen var i sum den beste i år. Ilsengdagene var heldige med været både fredag og lørdag, men utfordringen denne helgen var at det var arrangement overalt. Lørdag ettermiddag tok Trekkspillets Dag over scena og det var musikk frem til kl 11

Bilde: Børge fikk utdelt Ildengprisen fra Hans Kroglund.
Leder Rune Pettersen ønsket velkommen og overlot mikrofonen til kveldens taler Hans Kroglund. Han fortalte hvordan han kom til Ilseng, litt om arbeidet med Ilseng.net, Ilsengstiene og mulighetene fremover for Ilseng. De er gode med mange boligfelt i sentrum. I tillegg har Hamar kommune satt av 166 da nord for Anebyhus.

Ilsengprisen
juryen besto av Jan Erik Olafsen, Tormod Mygland og Hans Kroglund. Om Børge ble det fortalt. "Oppvokst i Ottestad, kom til Ilseng for å se etter jentene i 1986, reiste med henne til Oslo/Bærum, de bosatte seg på Ilseng 1995, fikk to barn og ble da med i Ilseng Il i slutten på 1990-tallet. Har siden tatt på seg flere og flere oppgaver og er leder, fører regnskap og leier ut klubbhuset. Han har fortsatt selv om barna for vokst ut av Ilseng IL og gjør en formidabel jobb".

Veggmaleri med Rita Eilsenberg
Styret sammen med Rita hadde utlyst en konkurranse på FB og alle innsendte bilder var fra Ilsengstiene. Vinnerbildet fra Snippen tatt av Monica Wang ble malt rett på veggen fredag. Resultatet ble strålende. Rita fikk en bok om Norges beste turruter, det fikk også Janicke i Mjøs Catering.

Bilder med motiv fra Ilseng. Her er det Steinar Johansen som sikrer seg et bilde med motiv fra Lageråa.


Quiz med Aina og Ragnhild

Vinnere ble Nyborg/Lahlum


Musikk og dans resten av kvelden
Geir Holm og Marius Lalum sang og spilte gitar og varmet opp for dansebandet Twins. Det kom etterhvert ca 100 betalende, noe som er i underkant av styret i Ilseng Samfunnshus hadde håpet på.

Twins spillte opp til dans


Lørdag 15.06.19
Det var strålende vær og frokost sponset av COOP Marked Ilseng til kr 40. Etterhvert kom politiske partiene AP, PP, SP FrP og de Kristne. I tillegg stilte Romedal Røde kors med egen stand.
Ilseng Prisnors hockey stilte med bandyvant og ishockey mål og skudd konkurranse


Bilder og noen videoer her
www.photos.google.com