Klart for Ilsengdagene nr 29
Klart for Ilsengdagene nr 29

av Hans Kroglund [13.06.19 21:29]Det nærmer seg jubilé for Ilsengdagene. til neste år blir det 30 års feiring. Ilsengdagene liker tradisjoner, men i år fremskyndes datoen fra første helg i august til 14 og 15 juni. Noe av grunnen var Stange Trekkspillkubb som har øvingslokaler på Ilseng Samfunnshus. De har invitert en del trekkspillklubber denne helgen og tar over etter Ilsengdagene lørdag ettermiddag med gratis fest.

Bilde. Sverre Sandmoen som er leder i Stange Trekkspillklubb fikk jobben med blomstene.
Blomstene fikk han av Ilseng Samfunnshus driver Janicke


Rigging
Torsdag rigges det til fest. trekkspillklubben er med og hjelper til. Her monteres dansegulvet og Ilsengguta følger nøye med så arbeidet blir riktig, så det blir trygt å ta en dans der ute.


Facebook konkurranse
Nytt av året er facebook konkurransen med bilder fra Ilseng. Rita Elisenberg som har vokst opp på Ilseng ble spurt om hun kunne male rett på en vegg på samfunnshuset. Det ville hun gjerne og svært mange har bidratt med et bilde fra Ilsengs fine natur langs Ilsengstiene. 3 stk gikk til en finale og vinnerbilde med benken ved Svartellva på rasteplassen Snippen. Hun kommer og maler nå under Ilsengdagene.

Noen bilder vil også være til salgs under Ilsengdagene.


Basar
Ilsengdagene har basar og her ser vi premiebordet. Leder for arranangementkomiteen Eina Paulsen ikk før vi fikk et bilde. Da fikk leder Rune stille opp sammen med Grete Evensen og Ragnhild Sørlie


Ilsengprisen
Det blir delt ut Ilsengpris i år. Møt opp kl 18 så ser dere hvem som får prisen.

Trekkspillets Dag lørdag 15.juni kl 14.00-23.00 Gratis fest
Som innlegget nedenfor viser arrangerer vi "Trekkspillets Dag" på Ilseng den 15.juni. Alle som er interesserte i trekkspillmusikk i forskjellige sjangre framført av noen av landets beste klubber bør benytte sjansen til å oppleve dette.

Vi satser på pent vær og satser på et storstilt arrangement på utendørsscena på Ilseng Samfunnshus. Vi starter konsert kl 1400 og her kan du nyte toner fra Fredrikstad Trekkspillklubb, Vallset Trekkspillag, Lillehammer Trekkspillklubb, Gammeldansgjenget 65+ fra Charlottenberg og selvsagt Stange Trekkspillklubb.

Etter konserten blir det dans hvor musikken besørges av de samme klubbene i tillegg til grupper fra de samme klubbene. Hele vårt arrangement er gratis for publikum. Aldersgrense for dansekvelden er 18 år.

I tillegg til musikken blir det utstilling/salg av musikkutstyr - utegrilling og uteservering mm. Kafeen vil være åpen og serverer både mat og drikke.

Hvis værgudene er mot oss blir hele arrangementet flyttet inn på Samfunnshuset.

Vi ønsker dere alle hjertlig velkommen til musikk/dans og moro på Ilseng !!!