Tone Østli dirigent i musikalen Annie
Tone Østli dirigent i musikalen Annie

av Hans Kroglund [12.05.19 21:47]Etterat Romedal menighet la ned barnekoret ble mange med dirigent Tone Østli som også er dirigent for barnekoret i Vang menighet. De var for anledningen sammen med korene Poco a poco og Amabile. Sammen har de i lang tid øvd inn musikalen Annie. Søndag hadde de premiere i aulaen på Domkirkeodden. Det var full sal og mange forventningsfulle og spente små og store i salen.

Bilde. Maja Østhagen, Marta Hørsand og Karoline Nydal

Det ble stående applaus til de unge utøverne. Ilseng og Romedal hadde med ni jenter i forestillingen som ble spilt søndag og mandag.

Litt om Annie
Annie begynte som en tegneserie i USA i 1924. Hun er en liten foreldreløs jente som forsøker å flykte fra barnehjemmet fra den strikse forstanderen Miss Hannigan, og adopteres av en gammel streng millionær, Oliver Warbucks, i 1930-tallets USA under depresjonen.
Musikalen Annie hadde premiere på Alvin Theatre (nå Neil Simon Theatre) på Broadway den 21. april 1977. Mest kjente sang fra musikalen er «Tomorrow», som gav en tro på en gyllen morgendag i depresjonstidens pessimisme.
Musikalen har også blitt filmet i regi av John Huston i 1982

Disse var med fra Ilseng/Romedal.
Maja Østhagen, Marta Hørsand, Karoline Nydal, Johanne Evenstad Gaustad, Oline Engevold Gaustad, Tina Amundsen, Vilde Faitoiz Nitter, Embla Sofie Linnæs og Marit Elise Linnæs.

Her er endel bilder og video fra søndagens forestilling.
www.photos.google.com