<<Tilbake til Ilseng.net

Målkalas i høstserieåpningen.

av Martin Øverbø [14.08.07 21:31]
Utskriftsvennlig side

Kampen var det vi kan kalle UNDERHOLDENDE, to lag som ikke var redde for å gå i angrep og utfordre motstanderen ga de oppmøtte tilskuerne en meget spennende kamp å overvære.

Referat:
Kampen var knappe 5 minutter lang da Ottestad 2 var på plass å satte inn det første målet bak Petter Nyborg i Ilsengmålet. Når den første ballen lå i nota var det klart at Ilseng ikke skulle være noe dårligere og vi utlingnet 3 ganger ved Eilif 2 og Knut Even Dufseth før dommer Kim Andre Østhangen blåste til pause. Den første omgangen hadde vært meget bra offensivt av begge lag og vi hadde vært vitne til noen vakre scoringer. I pausen lovet treneren at om de vant skulle det bli Pizza og anker’n tur og spillerene var mer enn klare for å fortsette den fine innsatsen fra 1. omgang.

Andre omgang var minst like spennende, det fortsatte med sjanser i begge ender av bana, men nå var forsvaret til Ilseng meget solid ved midtstopperne Einar Fossen, Edvind Fossberget og backene Knut Even Dufseth, Sander Grønnvold, Emil Olseng og Mads Engen. Vi scoret 3 ganger i andre omgang ved Elif Hardtvedt 2 og Markus Brattlie. Da det var igjen 10 minutter så det ut som Ilseng skulle innkassere årets første seier med en 6-4 ledelse, men sånn ville det seg ikke. Ottestad 2 kom tilbake og scora 3 ganger på de siste 10 og vant kampen, men Ilsengs håpefulle lot seg ikke knekke for det. De syntes det hadde vært kjempe moro å spille og at neste gang skal vi vinne.

Ilseng har forbedret seg noe helt utrolig, nå spilles det fin, offensiv og underholdene fotball på Ilseng og det skal vi fortsette med!

Ps. Anker’n og Pizza har dere fortjent nå hilsen en stolt trener.