Tap mot Dala

av Anders Ødegård [23.07.08 11:57]
Utskriftsvennlig side

Det ble en som dag og natt når RÅVIgutta reiste de få mila til Brumunddal for å vise hvem som er best.

Kampen startet bra for Råvi. De hadde kontroll på kampen og tidlig i førsteomgang fikk de en fullt fortjent scoring. Tomas spilte igjennom til Eilif som dro av en spiller og satte ballen sikkert i mål.
Brumunddal satte opp giret og rundspilte Råvi, og de fikk en fullt fortjent scoring. Høyrevingen til Brumunddal løp oppover sidelinja, Daniel så ut til å ha kontroll, men så ble han passert, og høyrekanten fikk lagt inn, inne i feltet sto det en Brumunddal spiller og satte ballen enkelt i mål. Etter utligningen til Brumunddal bølget kampen, Råvi hadde et lite overtak, og det var ikke ufortjent at Eilif satte in dagens andre mål etter han hadde hatt lekestue med Brumunddal forsvaret. Igjen etter Råvi scoring tok Brumunddal over kampen. Også denne gangen fikk de ganske fort mål, og lagene til pause med 2-2.
I andre raknet alt for Råvi, og målene bare rant inn. Ikke vet jeg hva som skjedde men etter eller annet fungerte ikke. I tillegg skal det sies at Brumunddal satte innpå mange førstelagsspillere, men allikevel så var det en forferdelig andre omgang for Råvi sin del.
Det eneste positivet var at Henrik fikk sitt første mål for sesongen, etter en corner fra Håkon.
Men vi må ta med oss at vi spilte en veldig bra førsteomgang.