Toril Støa Karseth
 

Fjøsnissen Olap (2009)
Fjøsnissen Olap

Trollgutten Trom
Trollgutten Trom


Heksa Kroko
og søster Joko

Heksa Kroko og søster Joko


Torils Jodle-CD
Jodle-CD


<<Tilbake til Ilseng.net!


Heksa Kroko og søster Joko

Utskriftsvennlig side

Tvillingjentene Kroko og Joko

Tvillingjentene Kroko og Joko ble født i et land langt borte ved Middelhavet. Kroko var litt vill, mens Joko var bare snill. I landet de kommer fra er alle barna med på å hjelpe mor og far. Kroko og Joko måtte være med på å samle inn stokker som de skulle lage koster av. De var også med når mor skulle vaske klær.

Fortellingen om de to søte og snille tvillingheksenes opplevelser er knyttet sammen med sang og musikk. Toril Støa Karseth har laget tekstene både til fortellingen og til alle sangene. Hun har selv illustrert heftet som følger med cd-en. I heftet fins noter til alle sangene.
På plata synger Toril sammen med barn fra mange musikkbarnehager og skoler i distriktet rundt Hamar. Kjell Søby spiller trekkspill til sangene, og Fred Dalbakk spiller de andre instrumentene som er med. Melodiene er også spilt inn som playback-arrangementer.

Pris for CD og bok: Kun kr. 250,-

Lydeksempler til Heksa Kroko og søster Joko
(Høyreklikk på sangene og lagre som...)
<<Tilbake
Nye innspillinger i 2009

Det blir ny CD, DVD og bok om fjøsnissen Olap. Innspillingene starter nå i januar og blir ferdig i løpet av høsten. Da blir det platelansering på Røne Nordre før jul. Om alt går som planlagt.
Her er fjøsnissen Olap.


Denne sangen blir med på CD'en i 2009Ilseng.net/toril er levert av Kroglund Media © 2006