Toril Støa Karseth
 

Fjøsnissen Olap (2009)
Fjøsnissen Olap

Trollgutten Trom
Trollgutten Trom


Heksa Kroko
og søster Joko

Heksa Kroko og søster Joko


Torils Jodle-CD
Jodle-CD


<<Tilbake til Ilseng.net!


Fjøsnissen Olap klar til jul

av Hans Kroglund [22.11.09 21:41]
Utskriftsvennlig side

Endelig er Torils store prosjekt ferdig til lansering lørdag 28 nov på gården Røne Nordre i Stange. Det er blitt både fortellerhefte, CD og ikke minst DVD om fjøsnissen Olap som har fulgt Toril hele livet og blitt med fra Ringerike til Ilseng.Historien om Olap er Torils egen historie fra sine røtter på Hønefoss til Ilseng og Stange. Olap bodde på Helgerud Gård, men den måtte rives for der skulle det bygges skole. Han ble med Toril i bilen til Ilseng og etter farefull vandring fra gård til gård, havnet han tilslutt på Røne Nordre der Thomas og Anne holder til. Der trives han sammen med dyrene og vertskapet på gården.

Dette var en liten kort oppsummering av historien om Olap.


I november 2008 hadde Toril deler av historien og noen sanger ferdig til en forestilling på som ble vist på Røne Nordre. Det var så vellykket at det ble full satsing på prosjektet som da har tatt 1 år.

Satsing på film var nytt og ganske krevende. Da skal skuespillere, kostymer og mye mer være på plass i forhold til tidligere prosjekter med bøker og CD. Filming har pågått i hele år og overalt, på Røne, Grobunn på Frenning, Atlungstad, Domkirkeodden og til alle årstider. En stor takk til alle frivillige og profesjonelle som har gjort dette mulig.

Nå er resultatet ferdig og forestillingene er foreløpig:

Lørdag 28.11 for skuespillere, produsenter, presse og andre innbudte.

Søndag 29.11.09 kl 17.00 åpent for alle. kr 50 pr stk. for barn og voksne<<Tilbake

Nye innspillinger i 2009

Det blir ny CD, DVD og bok om fjøsnissen Olap. Innspillingene starter nå i januar og blir ferdig i løpet av høsten. Da blir det platelansering på Røne Nordre før jul. Om alt går som planlagt.
Her er fjøsnissen Olap.


Denne sangen blir med på CD'en i 2009Ilseng.net/toril er levert av Kroglund Media © 2006