Hockeybana Ilsengs nye lekestue
Hockeybana Ilsengs nye lekestue

av Hans Kroglund [22.12.18 17:15]Ilseng Prisoners Hockeyrink er navnet på gruppen innen Ilseng IL som har laget ny hockeybane på Ilseng. For en innsats og for et flott tilbud til voksne og barn. I dag var det "åpning" av bana og dette kommer til å bli en fin "lekeplass" for små og store.

Ilseng.net var innom for å være med på denne historiske dagen. Til og begynne med var det ca 20 stk som ble med på samlebilde, men det kom flere etterhvert.

I fjor drev gruppen i ballbingen på Breidablikk skole, den banen var for liten og de store guttene. De ønsket seg en full ishockeybane. Jim Arne Olsen og co tipset Stange kommune om det gamle vantet på Storhamar som var tilsalgs. Kommunen kjøpte det for kr 100.000. Ilseng gutta kjempet og håpet å få det hit til Ilseng, men det har eller skal havne i Åsbygda.

Når skuffelsen hadde lagt seg, fikk de tak Moss sitt gamle vant for en rimelig sum. Så kom Ilseng IL inn i bildet for skal du søke støtte som nærmiljøanlegg, må formaliteter på plass. Idrettslaget fant plass ved siden av 11-bana og inntil gjerdet til fengslet.

Det er bare å bruke bana for alle. Det kan være lurt å følge med på FB siden deres for å se når de vanner og når bana er opptatt med kamp.

ilseng prisoner’s hockeyrink på Facebook
www.facebook.com/groups/1784390041825954

Bilder og video fra lørdag 22.12.2018
www.photos.google.com

Se video om isprepareing på Beidablikk skole vinter 2018
På linken under er det en videofilm på 6 min og noen bilder.

www.photos.google.com

Stangeavisa hadde oppslag 01.11.2018 om hockeybane på Ilseng (kun for abonnenter
www.stangeavisa.no

Her er faksemile av artikkelen.