Contrazt med venner og fullt i kirka
Contrazt med venner og fullt i kirka

av Hans Kroglund [03.12.18 11:42]Det var andre året på rad med Contrazt julekonsert med venner i Romedal kirke. Og det var like flott i år som debuttåret. Ny gjesteartist var Stanges egen Knut Erik Østgård og han leverte god underholdning med sin uhøytidelige prat mellom sangene og solid sang selv om han var preget av influensa og tett program de siste dagene.

I tillegg var Ilseng Sangforening med ny dirigent Dimitar Borissov og Breidablikk skoles barnekor med 60 ivrige sangere.

Det var full kirke, dvs at de har lov til å sleppe inn 340, men kirken har har benker til over 400 personer. Johannes Strømstad kan fortelle at det har med rømningsveier å gjøre.

Det ble en svært trivelig kveld og nok en gang må vi gi honnør til alle og spesielt Gro Anita Dybendal som trekker i mange tråder for å få dette istand. Imponerende arbeid med de 60 elevene fra Breidablikk de synger alle, har solister og egne bandmusikere fra 1. til 7. klasse. De øver en time i uken, men fikk en ekstra gjennomkjøring med Breidablikks åpne skole den 27.11.

Ilseng Sangforening har fått ny dirigent Dimitar Bossisov. En meget dyktig dirigent som er nøye med detaljene og koret leverer.

Ilseng.net har noen bilder og videoer, det kan komme flere om de blir godkjent av de profesjonelle musikerne.

www.photos.google.com