Julemarked på Ilseng Samfunnshus
Julemarked på Ilseng Samfunnshus

av Hans Kroglund [10.11.18 18:42]Styret i Ilseng Samfunnshus arrangerer lørdag 11 og søndag 12 november julemarked. Søndag er det også farsdag, da åpner MjøsCatering kafeen for middagsservering etter å ha vært stengt for ombygging av kjøkkenet i tre uker. Ca 20 utstillere er på plass og du kan høre Ilsengjenta Nora Lund på piano mellom kl. 12-13.

En av de få karene som er utstiller, er Henrik Andreassen. Han har et foretak som heter "Kjøkkenkniven". Han selger kjøkkenkniver av beste sort og sliper kniver her på Ilseng. Han er utdannet kokk, jobber hos fiskehandler Knutstad og Holen og der brukes det mye skarpe kniver. Kvalitets kniver er viktig der det brukes hele dagen.

Det er altså styret i Ilseng Samfunnshus som arrangerer denne julemessa og har utsalg av kioskvarer.

Her er Inger Norlemann og Grete Evensen

Venner av Ilseng Samfunnshus har loddsalg, betaler og organiserer juleverkstedet for barna. Det er veldig populært og barna og de voksne syntes dette er artig. Venneforeningen betaler materiell og leder Bernard Høiberget frykter de kan gå tomme på søndag, men deter bedre det for det viser hvor populært dette er.Styret i Ilseng Samfunnshus har Mjøscatring som driver av Ilseng Samfunnshus. Normalt er det de som har med utleie av huset å gjøre. Men styret "leier" denne helgen tilbake huset og står for julemessa. Så det er altså tre forskjellige somhar forskjellige roller på Ilseng Samfunnshus.

Andre lokale utstillere fra Ilseng var Linduken, Åge Pettersen og Brit Kulstad

Brit Kulstad

Åge Pettersen


Nora Lund spilte keyboard både lørdag og søndag. Hun er med i ungdomsgruppa Rosett, der hennes eldre søsken også har vært med. Et fint og lokalt innslag.Flere bilder her
www.photos.google.com