Guren Hagen trives på Herredsvang
Guren Hagen trives på Herredsvang

av Hans Kroglund [15.12.17 08:35]Det ble nok en utsolgt Guren Hagen konsert på Herredsvang. Bjørn Inge Sandvold var ikke helt sikker om dette var den 5. eller 6. konserten. Men det er ingen tvil at de to guttene har funnet tonen og storkoser seg på Herredsvang. Det ble nok en gang en kjempetrivlig kveld der Guren er en mester til å binde sammen sine egne historier, egne julesanger og de tradisjonelle.

Han har et publikum som har opplevd mye av det samme som han, en oppvekst i et bygdesamfunn. Så historiene går rett hjem. Guren er en stor forteller, han har et stort hjerte, han er folkelig og ikke minst flink å skrive sanger og synge dem.
Han forteller. «Du hører på radioen kjente julesanger, Home for Christmas og mange flere og så hører du Sissel Kyrkjebø synge «Velkommen hjem». "Je sier itte mer, ja det blir 15 kr hår gong den spelles da". På en lun måte får han frem hvem tekstforfatteren er.

Herredsvang og Bjørn Inge Sandvold har virkelig satt Romedal på kartet og det er mange nye konserter på programmet fremover.

Trykk på linken under så kan dere høre Bjørn Inges spontane takketale. For å høre Guren må du møte opp på konsert eller spille av hans sanger på CD eller Spotify.

www.photos.google.com