Ilsengprisen til Tormod Mygland 2016
Ilsengprisen til Tormod Mygland 2016

av Hans Kroglund [06.08.16 09:17]



Denne gangen var det Tormod Mygland som trakk det lengste stået og ble tildelt Ilsengprisen for 2016. Han har vært en meget solid kar for Ilseng. Han kommer opprinnelig fra sør-vestlandet og vært med i foreningslivet her på Ilseng og Stange hele sitt voksne liv.

I Stange Lydavis har han vært med siden 1982 først som teknisk kyndig. Siden har han produsert lydavis i alle disse årene. Han klipper plenen på Samfunnshuset. Han er nabo til Ilseng Samfunnshus, men det er litt langt å kjøre rundt med klipper, så derfor har han laget egen port fra sin eiendom. Han er webredaktør for Ilseng Pensjonistforening sin hjemmeside. Som 80-åring tok han det forbausende lett. Han har vært Radio og TV teknikker med eget firma også, så teknikk er noe for han. I tillegg en miljøbevist kar som i mange år har kjørt rundt i sin el-bil som han ikke får fullrost nok.

Kveldens underholdning startet med Bernt Torp, kjent for allsang på Tjuvholmen. Det ble allsang selv om det var tidlig på kvelden og noen barn danset og snakket ved Bernt.

Det forsatte med Vestlibris, en duo som består av to søskenbarn Vestli. Runar bor nå i Vang, men har vokst opp på Ilseng. Kjetil vokste opp på Hamar, flyttet til Eidfjord og bor nå i Voss.

Så var det Twins sin tur og de har vært mange ganger og spilt til dans på Ilseng.
Været var flott, regnet hadde gjort fra seg tidligere på dagen. Nye drivere på og styret i samfunnshuset hadde gjort sitt til en festkveld. Men fra fra Ilseng kunne møtt opp og støttet arbeidet med Samfunnshuset.

Flere bilder her
www.photos.google.com