Ilseng Fengsel: Utvidelse vurderes
Ilseng Fengsel: Utvidelse vurderes

av Hans Kroglund [03.06.15 22:15]



Statsbygg hadde innkalt Ilseng IL til møte på Ilseng. Statsbygg forbereder en planprosess om utvidelse av Hedmark fengsel avd. Ilseng. Dette er en lang prosess og lokale aviser har skrevet om dette tidligere. Nå var turen kommet til Ilseng IL som blir berørt. Gressbanene blir som de er nå, det er lysløypa og Ilsengstiene som må legges om ved en utvidelse.

Fra venstre: Anette Bestnes, Stein Erik Laeskogen, Statsskog, Jan Korsvold, Hedmark Fengsel, leder Børge Kristoffersen, nestleder Roland Keller, Ansv. fotball Martin Pettersen og sekretær Bente Langgård.

Hele styret i ILseng IL møtte opp unntatt Harald Husom som måtte melde forfall. Statsbygg hadde med foreløpige tegninger at utvidelsen. Den skjer mot nord og 1 km lysløype blir en del av fengslets område. Ilseng IL må finne ny trase.

Om dette blir en realitet er for tidlig å si, men skulle det bli noe av så er det snakk om 200-250 nye arbeidsplasser. Da regner vi med at Stanges ordfører er rimelig ivrig at alt faller på plass. En omlegging av lysløype og tursti bør da gå iorden.