Flott 3.plass til Margrete Ruud Skjeseth
Flott 3.plass til Margrete Ruud Skjeseth

av Hans Kroglund [01.09.14 17:14]



Robert Dahle Oen vant årets friluft ildsjelpris som ble delt ut på Stenberg på Toten søndag 31.08.2014. Margrete Ruud Skjeseth kom på en flott 3. plass og fikk med seg kr 20.000 hjem til Hedemarken sammen med heder og ære. Mange Årets hederspris fikk Øystein Dahle, en verdig vinner.

Fra Venstre: Margrete og Kristian Skjeseth, styreleder i HHT Kristen Bartnes venter spent på resultatet.



Øystein Dahle, Dag Kaas og Torbjørn Bertsen
Øystein Dahle er virkelig en av de mest betydningsfulle personene innen friluftsliv og naturvern. Han er siv.ing innen kjemi og har vært sjef hos Esso og ser at verdens forbruk ikke er bærekraftig, vi må ned til 10% av dagens forbruk i vesten, kan han fortelle til "Fjell og Vidde".


Margrete gratuerer Dahle Oen med prisen


Det var et flott arrangement de har fått til på Stenberg Fritidsgård som er endel av Mjøsmuseet. Dette er et stort område med god plass og tusenvis av folk kom og ble med på arrangementet.
Blandt deltagerne var 4H, speidere, orienteringsklubb, Norsk Ornitologisk Forening, hoppbakke og skispor for de minste, bygdekvinnelag, Toten Allmenning, frisklivssenter, hester og kultur.
Prisutdeler fra Norsk Tipping Torbjørn Amlid måtte innrømme at dette var flott, selv om det var på feil side av Mjøsa.

Her er en del bilder som også viser noen aktiviteter.


OBS!
Ilseng.nett synes HA kunne opplyst hun hun faktisk fikk en flott 3.plass, bare det å bli nominert blant tusenvis av gode kandidater, er en seier.
Dette var for dårlig HA!