God stemning på Ilsengdagene 2014
God stemning på Ilsengdagene 2014

av Hans Kroglund [03.08.14 17:23]



Det ble to fine Ilsengdager i 2014. Fredag var det strålende vær, mens værmeldingen for lørdag var veldig dårlig. Men det ble kun noen få regnbyger og utpå ettermiddagen på tittet solen frem. Det ble en tradisjonell feiring med Ilsengpris, allsang og dans på fredag.

Foto: Hestmøkkbingo er selve varemerket på Ilsengdagene. Årets vinner av kr 2000 ble i år Brit Kulstad.


Årets Ilsengprisvinner ble Hans Kroglund, se egen nyhet som kommer om det.


Lørdag startet frokost, sponset av COOP Ilseng og mørke skyer, men de forsvant stort sett. Underholding av Jojo Ståle fra Vallset, ekteparet Rustad sang, ungutten Bjørnar Auteng Lie sang og spilte sammen med Fride Paulsen. Ilsengløp, bingo, hesteskokasting, hestmøkkbingo.

Kl 15.00 starte bandet "Helserisiko" sin konsert i lokalene til fritidsklubben. Der var det mye energi, høyt volum, hardtslående trommer, tøffe gitarriff og hes vokal. Det var skikkelig metall musikk. Ingen tvil om det. Se et par videoer i fotoalbummet nedenfor.



Ilsengløpet hadde noe færre deltagere enn før, sju i kort løype og tilsvarende i lang. Det ble seier til André Kroglund med den sterke tiden 9.04 min.

Her er nr 2 og vinner, Håvard og André Kroglund.
Resultater Ilsengløpet 2014

Tilslutt basardtrekning med utrolig mange gevinster.

Styret og arrangemmnetkomiteen i Ilseng Samfunnshus har lagt ned en kjempejobb før og under llsengdagene. Ilsengdagene er en viktig inntektskilde for Samfunnshuset.

Bilder og video fra fredag 01.08.14


Bilder og video fra lørdag 02.08.14