Aruna: Tror det ikke før du ser det!
Aruna: Tror det ikke før du ser det!

av Hans Kroglund [12.03.11 09:14]



Midt i det trauste Hedemarken på Bjørk Gård ligger Aruna Akademiet , et av de mest spennende plassene du kan oppsøke. Her er en varme og velkommenhet som er ekte. De ser hele mennesket og med sitt Innerlife konsept når de mange. Torsdag den 10. mars var det Lions Romedal som fikk gleden av høre om Aruna.

Her er det Gerd Hovland som ønsker velkommen til kveldsmat og hjemmebakt brød.

De har en 4-årig utdanning som de nå forsøker å få godkjent slik at studentene kan søke lån i Statens Lånekasse. Som student må du være minst 28 år og ha høyskoleutdanning innen humane fag som sykepleier, lærer osv.

Lisbeth Lind begynner å bli noe lei at de fortsatt går for å være en "alternativ behandling". Mye har skjedd på de 30 årene hun har holdt på og om 10-15 år vil dette være helt naturlig, å se hele menneket, kropp og sjel sammen. Dette er ikke noe nytt, men skolemedisin er ikke så flinke til å se årsaken til at folk har plager. Det blir mest å skrive ut medisiner. Alternativ behandling og skolemedisin kan utfylle hverandre på en god måte.

Lions Romedal møtte opp med 30 stk og alle var nysgjerrige på hva Aruna er. Alle ble imponert over hva de både så og hørte.

Flere bilder her.
2011 10. mars Lions Romedal på Aruna (Album 1032)


Besøk dere hjemmeside for mer info
Aruna-Akademiet