Vertskap søkes til Samfunnshuset
Vertskap søkes til Samfunnshuset

av Hans Kroglund [04.06.10 20:19]



Ilseng.net ser i Hamar Arbeiderblad at Ilseng Samfunnshus søker etter nytt vertskap til drift av Kafe og Samfunnshus. Styret i Ilseng Samfunnshus og Vegards Kafe har blitt enige om at siste åpningsdag er lørdag 12 juni i forbindelse med Route V8 sitt arrangement og fest på kvelden.

Det er ingen tvil om at det er uenighet om detaljene som har ført til at det søkes etter nytt vertskap. Vi kjenner saken for dårlig til å ha noen mening om detaljene. men vi bare synes det er synd at det har vært vanskelig å få til stabile driftsforhold etter at Eva Johansen ga seg frivillig for noen år siden. Minst 3 stk drivere har prøvd seg de senere årene.
Det betyr at styret må se på rammebetingelsene for drift av kafe og Samfunnshus i lys av dette. Tidene forandrer seg og krever kanskje nye løsninger.
Vi ser også at det er tøffe tider for andre lignende hus som Høyvang, Tingvold og Herredsvang.
Ilseng Samfunnshus er modernisert og godt vedlikeholdt de siste årene og huset er mye i bruk. Derfor er det gode forutsetninger for drift av Ilsengs storstue. Vi håper for alle Ilsengs borgere og ikke minst for styret at de finner gode løsninger for drift.

Vi må også huske på at dette styrearbeidet er krevende dugnadsarbeid.

Se også nyhet på Ilseng Samfunnshus (knapp på høyre side)

Faxemile av annonse i HA i dag 4.6.10