TV aksjon 2009 til Care
TV aksjon 2009 til Care

av Hans Kroglund [15.10.09 18:52]



NRK årlige TV aksjon går i 2009 til CARE som sier "Sammen skal vi hjelpe 1 million kvinner i 13 land med å få bedre inntekt, mer trygghet, bedre helse, mer kunnskap, utdanning og kompetanse". Det er speiderne 1. Romedal som er bøssebærere på Ilseng

Her kan dere velge fylke og se beløpene i hver kommune.
Status 18.10.09 kl. 18.00
Gjennomsnitt landet kr 39,85 pr innbygger
Gjennomsnitt Stange kr 35,37

Klikk deg videre under denne linken


Videre sier de at www.care.no er kvinnerettet bistand.

CARE er en hjelpeorganisasjon som jobber med nødhjelp og langsiktig bistand i flere av verdens fattigste land. Vi mener at hjelp til kvinner hjelper flere.

CARE kjemper for kvinners rettigheter og for at alle skal leve et verdig liv. En kvinne som får hjelp og muligheter, finner selv veien ut av fattigdommen. Hun satser på trygghet, helse og utdanning for barna sine. Og hun utfordrer maktforhold som undertrykker og tradisjoner som ødelegger.
Hjelp til kvinner hjelper flere

I samarbeid med lokalbefolkningen hjelper vi fattige samfunn med å skape varige løsninger på grunnleggende problemer. CARE vet at investering i kvinners framtid og muligheter gir ringvirkninger for familier og lokalsamfunn.
CARE hjelper jenter og kvinner fordi det er den mest effektive måten å drive bistand på.

Ilsengs befolkning er heldigesom har speiderne, 1. Romedal som stiller opp som bøssebærere. Hold pengene klare og ta godt i mot de unge speiderne.