FAU bygger ballbinge på Breidablikk skole
FAU bygger ballbinge på Breidablikk skole

av Hans Kroglund [27.09.09 17:31]



Breidablikk skole er nå så heldige å få sin egen ballbinge. For 2 år siden fikk Idrettslaget Ilsengs første ballbinge, det var forslag om at den burde blitt plassert på skolen. Nå har de en hver, da kan alle være fornøyd.

Det er FAU som står for utbyggingen og budsjettet er på over kr 500.000. Men summen hadde blitt langt høyere om ikke foreldrene hadde utført alt grunnarbeid på dugnad. Bjørn Erik Grønvold opplyser at det har gått med 600-700 timer, inklusive denne lørdagen med montering. 13 mann pluss en dame fra kl. 09 til ca 18. De siste timene ble da brukt til å trille ut 12 tonn sand oppå kunstgresset.
Det er skiftet masse og kjørt på 210 tonn pukk som er 21 lastebillass. 60 tonn subbus tilsvarer 6 lastebiler. De har holdt på i 3 helger pluss endel hverdager, foreldre har hatt tilgang på maskiner og utstyr, dette blir fort en dugnad verd kr 200-300.000.

Lørdagen startet med å jevne ut subbusen, det viste seg at det var litt ujevnt etter komprimeringen på fredag kveld. Det var ikke lett å se da det ble mørkt før gjengen på fredag ble ferdig.


Flere bilder kommer, følg med
bilder ballbinge Breidablikk