Gladstart på Ilsengdagene
Gladstart på Ilsengdagene

av Hans Kroglund [01.08.09 09:00]



Fredag ettermiddag forlot skyene ilseng og Ilsengdagene fikk en flott start med mye glade folk. Arrangøren valgte å ha underholdningen inne i storsalen, men flyttet festen ut noe alle satte pris på.

Nyinnkjøpte briller fra Strømstad måtte bare vises frem.

Grunnet naturlig forfall fra annonsert konferansier, måtte Rolv Bråthen lede åpningen av Ilsengdagene 2009. Det har han gjort mang en gang, så han trenger ikke lange tiden på å forberede seg.


Kvelden startet med 4 sanger av Ilseng Sangforening med dirigent Gro Anita Johansen som også har blitt dansebandprinsesse i Contrazt fra Solør. Koret har egentlig ferie, men dette er en rutinert gjeng og de leverer flott korsang hver gang.


Jan Erik Olafsen er leder i Ilsengpris komiteen. De hadde fått inn 4-5 kanidater til Årets Ilsengpris. I år var valget lett, det var en mann på 42 år, han er oppservert sent og tidlig på idrettsplassen, han er leder i idrettslaget der han har stått i første rekke for den store moderniseringen som har pågått de siste årene. Navnet er selvsagt Bjørn Erik Grønvold. Vi gratulerer så mye til en fortjent prisvinner som også får kr 2.500 utenom hedersprisen.


Så var det klart for familietrioen Are, Ann kristin og Gro Anita som fremførte 5 sanger. Ann Kristin er høygravid og hvilte på annenhver sang. Are spiller gitar og synger. Særlig duetten til søstrene i sangen "Breathe" fra gruppen Sambodys Darling var nydelig. Ettersom dette ble fremført inne kom de fine stemmene bedre frem enn ute i den stille og lydhøre salen.

Så spilte Pintos opp til dans med kafe vert Vegard Andersen og Tom Wormfield(fremst)



Nå lørdag morgen 1 august er det enda bedre vær en fredag, så da er det bare å møte opp.

Lørdag 01 august 2009
Strålende vær og tradisjonelt lørdagsprogram

Underholdningen startet med Trollgutten Trom

4 deltagere på årets Mini-idol. Ilseng Samfunnshus har under knappen ilsengdager samlet endel bilder. Se ilsengdagene

Pensjonistene hadde stand, se dere hjemmeside www.ilseng.net/pensjonistforening


Ilseng Vel arrangerer pilkast., se deres hjemmeside