Boozehounds til Notodden Blues
Boozehounds til Notodden Blues

av Hans Kroglund [12.07.09 11:31]



Tommy Hagen og Boozehound er kvalifisert som et av ti band til finalen for Blues/rock som går av stabelen på Notodden siste helgen i Juli. Dette er en stor annerkjennelse av det arbeidet gutta har lagt ned i trening og de gleder seg veldig.

Foto: Hamar Bluesklubb
Fra venstre Tom Erik Hornberg (gitar), Tommy Kristiansen (trommer), Tommy Hagen (bass).

Vi ønsker bandet tillykke og her er mer bakgrunnsstoff

Bluesnews

Norsk Rock Forbund skriver følgende:


10 band klare til Union Blues Cup


Tidenes beste Union Blues Cup finner sted under Notodden Blues Festival 31.juli og 1.august. Nå er deltakerbandene klare!

Union Blues Cup er en årlig talentkonkurranse hvor vinnerbandet får et helt års oppfølging og turné over store deler av landet. Det er sammenslutningen av norske bluesklubber i Norsk Rockforbund, Norsk Blues Union, som står bak Union Blues Cup som første gang arrangert i 1999.

Fem av årets band er vinnere av regionale kvalifiseringer som er avholdt på Ørland, Mo i Rana, Oslo, Bergen og Sande. De siste fem er plukket ut av en jury bestående av Rune Endal (redaktør Blues News, musiker), Nina Hanssen (journalist Blues News) og John Olav Hovde (fagkonsulent Norsk Rockforbund, musiker).

Dette er årets deltakerband:

Peevish Penfriend (Trondheim)
Urban Blues Band (Tromsø)
Ramble On! (Sandefjord)
Jørgen med band (Sande)
Blues Buzz (Førde)
The Boozehounds (Hamar)
The Great Big Taters (Trondheim)
Laagendelta Blues Jukes (Lillehammer)
Deep Roots (Nesodden)
Quarter feat. Tommy Larsen (Skien)

Et av disse bandene kåres lørdag 1.august til Union Blues Band 2010 og tar dermed over stafettpinnen etter Shuffle Service, som i disse dager gjør stor suksess på klubber og festivaler over det ganske land.

Norsk Rock Forbund