Fra Møre til Ilseng på fest!
Fra Møre til Ilseng på fest!

av Hans Kroglund [01.02.09 20:23]



For tredje året på rad tar 8 stk turen fra Eide på Mørekysten til Ilseng Samfunnshus og 60 talls fest. De reiser til slekt og venner på Stange og lørdagskvelden tilbringes på Ilseng. Ilseng.net fikk historien fra John’s frisørsenter på Stange og det vakte vår interesse.


Fra venstre: Johannes Kjøl, Harald Kjøl Bø, Ping …, Sonja Langnes, Reni..., Verena Langswager, Olaf Kahle, Sissel Langnes og verten fra Stange John Mikkelsen.

John (venstre) og Harald Bø har vært kamerater siden barndommen. For 10 år siden flyttet Harald til Eide.


Flere av de andre har også slektninger på Stange. 60 talls festen til Four Beats er en passende anledning for å ta turen til Stange. Om sommeren er det Stangesokningene som tar turen til Eide for å prøve fiskelykken.

Men det er ikke bare vestlendinger som kommer. I 2006 kommer et par fra Tyskland og bosetter seg i Eide og for andre året på rad er de med hit på fest.

Fra venstre Johannes Kjøl, Verena og Olaf.

Musikken med Four Beats, Zeniths skaper den rette stemningen med en gang. Den løftes ytterligere med showet til Ole ”Elvis” Andersen utpå kvelden.


Til høyre Guro Brenden

Gjestene kommer ikke bare fra Vestlandet, men fra store deler av Hedemarken. Noen er selvsagt fra Ilseng, her Tordis som alltid møter opp når det skjer noe på Ilseng.

Utlodning hører med, den en fruktkurven ble værende på Ilseng hos Trond og Bente Nordbakken.


Vi gleder oss til neste år, vi forventer også en 60 talls fest da også.