Ildsjel-prisen til Oskar Petersen
Ildsjel-prisen til Oskar Petersen

av Skrevet av Rolv Bråthen, lagt inn av HK [18.12.08 18:07]



Ved en enkelt sammenkomst på Ilseng Samfunnshus torsdag 18.12., fikk Oskar Petersen årets Ildsjel-pris for 2008 av Stiftelsen Stange og Romedal Brannkasse og Stangeavisa. Vi gratulerer Oskar med prisen. Denne har du virkelig fortjent.

Foto: Rolv Bråthen. Fra venstre: Maagaard, prisvinner Oskar og Seiersted

Gjennom annonse i Stangeavisa har folk blitt oppfordret til å melde inn sine kandidater til denne prisen i løpet av den siste måneden, og det var faktisk to personer på Ilseng, som helt uavhengig av hverandre, hadde sendt inn forslag på at det burde bli Oskar som ble prisvinner dette året.
Lars Kristian Seierstad fra Stangeavisa, og Maagaard fra Stiftelsen foretok overrekkelsen til en meget uforberedt og overrasket prisvinner. Han visste ikke hvorfor dattera skulle ha ham med seg ut på tur i dag, og enda større ble overraskelsen da ca. 30 personer fra Pensjonistforeningen og fra familie og venner allerede var samlet på Vegards Kafe, klare til å hylle ham og gratulere med prisen.
Rolv Bråthen overrakte blomst med gratulasjoner til Ragnhild og Oskar fra Ilsengs befolkning, på vegne av Ilseng Samfunnshus A/L. Arvid Hagelund overrakte blomster og gratulasjoner fra Ilseng Pensjonistforening.
Prisen består av en diplom samt kr. 10.000,-. Oskar fikk prisen for sitt svært lange virke som motor og inspirator gjennom mange ti-år i ulike foreninger og posisjoner på Ilseng. Han var leder for Ilseng Sangforening i mer enn 25 år, han har hatt verv og oppgaver i Ilseng Idrettslag, Ilseng Arbeiderlag, Ilseng Samfunnshus, Eldrerådet i Stange, Romedal Menighetsråd, Romedal Aldersboliger, og sist men ikke minst i Ilseng Pensjonistforening (og enda har vi sikkert glemt en hel mengde….).





Ilseng.net takker Rolv Bråthen for epost og bilder