Stanges eneste seniorhopper!
Stanges eneste seniorhopper!

av Hans Kroglund [15.10.08 21:06]



Roy Daniel Rosenlund er Stanges eneste seniorhopper. Han feiret sin 22 års dag lørdag 10 oktober med hopprenn i Marikollen i Rælingen. Søndag morgen var det bare å stå opp til et nytt renn.

Roy hopper for Vallset/Lillehammer Hopp. Han bor på Lillehammer og har skaffet seg jobb i IT bransjen. Han var våren 2008 ferdig på Gjøvik. I HA kunne vi lese om han og hans gruppearbeid som ble prisbelønnet som beste studentoppgave på Høgskolen i Gjøvik.
Men det blir også tid til skihopping som tar resten av hans tid.

Roy er en habil hopper med den rette kroppsbygningen.
Han har spist som en hest hele livet , men bestandig vært lang og tynn som ei flis. Det skaffet han problemer da de nye bestemmelsene om kroppslengde, vekt og skilengde kom for noen år siden. Man kan få inntrykk av at kropp betyr så mye, men det er mange andre egenskaper som er like viktig.

Roy Daniel fikk ikke noen fin presang av værgudene i første omgang, da det slo til med skikkelig bakvind. Det ble 20 m kortere enn i andre omgang.
Her er den dårlige presangen til Roy.

Roy er den eneste seniorhopperen i Stange, men denne helgen fikk han en Ilsenggutt med seg i samme seniorklassen, kombinertløperen Håvard Kroglund som hadde behov for å teste hoppformen mot hopperne.

Her er resultater. Se etter NC Buff
http://www.rsk.no/hopp