Landets beste gitarist på Ilseng?
Landets beste gitarist på Ilseng?

av Hans kroglund [20.01.08 18:40]



Ilseng Samfunnshus hadde besøk av en av landets beste gitarister lørdag kveld sammen med Four Beats og Zeniths. Men det var Ole ”Elvis” Andersen som stjal showet ved midnatt.


Her ser vi Ole Andersen bli helt forvandlet til Elvis. Han lever seg helt inn i rollen og delte ut mange skjerf til damene.

Ørnulf Snortheim fra Ottestad var gjestegitarist i Zeniths på Ilseng Samfunnshus. Han er fast gitarist for Erik Faber, skriver låter og lever av og for musikk. Det var ikke så lett å få med seg at han er en av de bedre i landet, for det var høyt nivå på musikken, og de 250 som var så heldig å få billett storkoste seg. Vi fikk dessverre ikke bilde av Ørnulf denne gang.

Ilsengs to musikere leverte også på høyt nivå i Zeniths. Tor Halvorsen spilte trommer så svetten rant og Guro Brenden, f. Hoff, sang med sin praktfulle stemme.

Kvelden startet med at folk fra Vallset, Stange, Ottestad, Hamar og Vang var ute i god tid for å sikre seg bord. Dørene skulle åpne kl. 19.00, men da var det nesten fullt!
Da Four Beats spilte opp til dans kl.20.00, tok det ikke mange minuttene før dansegulvet var fullt av glade svingere. Publikum besto for det meste av godt voksne folk, men også yngre folk var å se. Da ”Elvis” entret scenen ved midtnatt var det ellevill stemning av publikum som sto og digget musikken.

Det var bare blide mennesker å se denne kvelden, det blir garantert fullt til neste år også.


Four Beats



Ole Andersen

Guro Brenden

Her ser vi far til Ønulf Snortheim


Tor Halvorsen


Besøk fra Stange "Johns frisørsenter".


Ilsengs Mette Grønvold


"Elvis" fan Morten Paulsen og Kari Lahlum sammen med Ole i midten