Romedal kirke. Vi synger jula inn 2023
Romedal kirke. Vi synger jula inn 2023

av Hans Kroglund [18.12.23 19:40]



5 kor var med og lagde julestemning sammen med en nesten fullsatt Romedal kirke søndag den 17.12.23. Det var kun lokale kor, A Capriccio, Ilseng Sangforening, Konfekt, barnekoret Nova og Vallset Sanglag. Det var Romedal Menighetsråd sin Kjersti Sørmoen Haaland som var kvelden konferansier.

Kjersti minnet oss på at dette var en konsert uten inngangspenger, men det er mulig å gi en gave til Redd Barna Vipps nr 2230
Hun takket også organist Ivan Ivantchev, pianist Fride Skogsrud Bjørnstad samt dirigenter.

Storkoret startet med "Carol of the bells" og tonen var satt for kvelden.

A Capriccio fortsatte med "Nå kommer jula hit", "Stjerneskudd" og "30 second of Christmas". RIlsengs Runa Kampmann Jensen sang solo på den første og dirigerte også koret.

Ilseng Sangforening med dirigent Julie Willumsen sang "Stille faller der sne", "Upp gledjes alle" og avslutet med "Har en drøm".

Fellessang Julekveldsvisa
Den hører alltid med

Konfekt
Startet med å gå og synge i midtgangen med "Kling no klokka", "Himlen faller ned" og avsluttet med "Its beginning to look a lot like Christmas".

Barnekoret Nova fra Vallset
Startet med "When you wisk upon a star"og avsluttet med "Sov i ro, min lille venn" med både pianospill og fiolin fra den yngre garden.

Vallset Sanglag
Startet med "Gabriels message", fortsatte med "The Rose" og avsluttet med "Glade Jul". Dirigent var Ellen Dorothea Grønberg.

Storkoret
"Nordnorsk Julesalme" og "Joy to the world"

Felleskor
Avslutning med "Deilig er jorden

20 stk videoer fra forestillingen
www.google.foto