Ilsengprisen 2023 til Kari Olsen
Ilsengprisen 2023 til Kari Olsen

av Hans Kroglund [05.08.23 19:42]



Lørdag den 5 august ble hoveddagen under årets Ilsengdager. Prisen går til en dame kunne Rolv Bråthen fortelle, og ikke hvilken som helst dame. Det ble Kari Olsen, som så fortjent ble årets prisvinner. Hun har ønsket det beste for Ilseng i mange år. Hun har ledet styret i Ilseng Samfunnshus, Ilseng Arbeiderlag, hun har vært sentral i fotballen på Ilseng og på Stange i senere år for Ilsengungdom som har spilt der. Nå er hun svært delaktig i kommende Stangemesterskap som arrangeres her på Ilseng. Og hele denne helgen har hun hatt en finger med i det meste under Ilsengdagene. Dette kunne en meget rørt onkel Rolv fortelle. Vi gratulerer så mye

Kl. 10 Frokost
Dagen startet med frokost for en 50 lapp. Maten var som vanlig sponset av COOP Prix Ilseng.

Kl. 11 var det offisiell åpning
Kari ønsket velkommen og kunngjorde dagens program. Stjerner i sikte utgikk

Kl. 12 var det andeløp i Lageråa.
80 nummererte ender ble utsolgt fredag kveld, hver and kostet kr 50. Det ble meget spennende uti elva fordi det er mange steiner og trær/kvister uti. Men løypa var testet, så de håpet noen ender kom frem. Og de satte seg fast en etter en, men to klarte å komme seg forbli hindringene. Nr 40 og 49 vekslet på å lede, men 49 stakk av med seieren. Det ble Olea Målsnes Kroglund fra Oslo som ble vinner og en stolt bror Vilhelm kunne hente prisen på kr 500.

Bjørn Tore tar i mot vinnerand nr 49


Bilde. Kari, Vilhelm tar imot prisen for Olea, Mads, Bjørn Tore og Jan Yngve gode hjelpere under løpet.


Mange partier stilte med stand, AP, SP, PP, Bydelista og Rødt. Det går mot et spennende valg der alle partiene som kom hit, ønsker å behold Breidablikk skole kommende periode.


Det var mange aktiviter for barn, surfebrett, Froggy Fly Fling, duplo for de minste, hesteskokasting og ridning for barn.

Dagen ble avsluttet med BINGO, trekning av elsykler og hestemøkkbingo der rute nr 89 vant.
Elsykkelvinnere.
Solveig Holmen, sparke elesykkel
Lene Gresberg Røhne, dame elsykkel
Line Antonsen, Herre elsykkel

Rune Pettersen, leder i styret for Ilseng Samfunnshus kan fortelle at de er godt fornøyd med oppmøte og gjennomføringen. Han kunne selvsagt ønsket seg flere en de ca 100 som kom på festen fredag kveld, men det var også mange arrangement rundt omkring.

Bilder fra dagen
www.photos.google.com