Tirsdag 17. Juni møtte Løten 2 en defensivvegg og et framadstormende Ilseng FUTH på Ilseng Idrettspark. Se hvordan det gikk

Løten: 16min
Ilseng: Marit 6, 15min, Sander G 10min, Sivert 49, 59min, Ole 47min, Marcus 35, 36, 37min, Jens 38, 52min, Marius 34, 55, 60min, Simen 25min, Sander D 29 min.
Dommer: Kim Andre Østhagen
Troppen: Mads, Simen, Sander D, Sander G, Marcus, Marius, Marit, Ole, Sivert, Jens, Gard.

Ilseng tar kommandoen med en gang og viser meget godt angrepsspill i åpningsminuttene. Da kampen er 5 minutter gammel er Marit frampå og sender Ilseng i ledelsen. 10 minutter er spilt da Marius slår en presis langpasning inn mot hjørnet av 7’meteren, ballen spretter e gang før Sander Grønnvold skyter ballen i mål på halv volley! 15 minutter senere er Marit på farten igjen. Marit slår frispark fra midtbana – det er bra slått og ballen går ned i målgården, men den spretter opp igjen og inn i målet. 16minutter spilt da Løten scorer. 25minutter spilt da Sivert dundrer ballen i stolpen – på returen er Simen. Hans første FUTH mål! 29.minutt. Ole raider fra egen banehalvdel og ned til dødlinja – spiller 45grader ut til Sander D som scorer.
Ilseng har hatt overtaket hele omgangen hele omgangen. Vi har skapt mange gode sjanser, men det er selve spillet som var det beste. Direkte spill med glimtvis glimrende enkeltmannsprestasjoner.

Den andre omganen skulle vise seg å bli enda bedre. Omgangen er bare så vidt i gang da Marcus skyter ballen kontant og sikkert i mål etter 35minutter. 36.minutt – Marcus er der igjen. Ilseng skyter og skyter men det var til slutt Marcus som fikk ballen i nota. Minuttet etter er Marcus der igjen. 3 mål av Marcus på 3 minutter! 38minutter spilt da Jens scorer etter at Sander Grønnvold gikk på et nydelig raid ned langs siden og slo 45grader ut til Jens som scoret. 39minutter er spilt da Sivert viser fram kreftene han har i venstreslegga da han kliner til ballen på hel volley rett i kassa. Ilseng scoret 5 mål på 2.omgangs 10 første minutter. 44minutter er spilt da Marius scorer på corner. Corneren ble slått inn og ballen havnet nede på bakken inne i 7’meteren og Marius utnyttet muligheten og satte den sikkert inn. 47minutter da Ole scorer på et innlegg som havnet inne i boksen. 52.minutter står klokken på da Sander Grønnvold nok en gang er på raid langs høyresiden og får slått den inn foran mål. To Ilsengspillere bommer på ballen, men Jens vet bedre og setter inn sitt andre for dagen. 55minutter spilt da Marcus briljerer på midten og triller ball i hatt med Løten før han spiller fri Marius som setter ballen i mål. Etter 59.minutter viser Ilseng effektivfotball. Marcus spiller på to touch til Marius som spiller videre til Sivert som scorer. I kampens siste minutt skyter Marius hardt i mål og sørger for en komfortabel 16-1 seier til Ilseng FUTH.

Spillerkomentarer:
Mads Engen:
Gjør en solid kamp i målet. Er vel ingen overdrivelse å kunne kalle Mads for keeper nå, for nå begynner han å bli god. Tar det som kommer og er sikker på det, men ble samtidlig ikke satt på de helt store prøvene. Vi kan si at Mads stadig blir bedre!

Marius Lund:
Endelig hørte jeg deg tydelig på sidelinja. Du begynner å styre lagkameratene dine og tar mer ansvar på bana. Det er bra. Han har god teknikk og vi kan kalle Marius en spillende midtstopper noe ala hva Rio Ferdinand hos Manchester United. Er sikker i rollen sin i laget og er en viktig årsak at Løten ikke klarete å skape noe som helst i dag!

Sivert Dybvad:
Gjør en herlig kamp. Spiller med hjertet utenpå drakta og legger ned en voldsom innsats. Må si at i dag presterte Sivert noe av det beste du har gjort på FUTH. Sivert hadde flere muligheter, men dagens høydepunkt var han kraftfulle volley. Han er delaktig i pasningspillet, men kan også utfordre på egen hånd. Det Sivert må trene mer på for å kunne ta enda et skritt framover er dette med teknikk og ballkontroll. Tren mer med ball: finter, føring, dribling og triksing.

Sander Grønnvold:
Gjør en kanon kamp. Er i dag meget god defensivt også. Gjør jobben i forsvar akkurat som han skal, men han er med framover hver eneste gang og løper veldig mye i dag. Kan utfordre med høyfart ned mot dødlinja for så å slå ballen 45 grader inn i feltet er en veldig god egenskap som i dag ga oss mange mål. Herlig kamp. Liker også raidene dine langs siden. Sikker i basisferdighetene, men det er viktig at du fortsetter i samme bane når det gjelder den defensive jobbingen. Bra Sander og du har tatt til deg tipsene fra meg og det er en god egenskap!

Marit Lund:
Marit spilte sentral midtbane i dag. Hun gjorde en meget sterk kamp. Var i dag mer delaktig i gjenvinningsfasen enn hun har vært tidligere. Framover på banen var hun eminent og kommer seg forbi motstanderen hver gang hun utfordrer. Har et bredt spekter av finter og triks hun bruker til å utfordre. Cornere og dødballer er hun sikker på. Fortsatt blir det viktig å jobbe med duellstyrken, men jeg ser framgang.

Ole Iversen:
Nok en solid kamp av Ole. Ole har blitt veldig god i sin venstre back posisjon og fikset sentralmidtbane posisjonen også veldig bra. Jobber bra og er veldig god 1 mot 1 defensivt og spiller med innsiden av hodet og er god til å lese spillet og posisjonere seg. Ole har enda litt å gå på framover på bana når det gjelder offensive løp, innlegg og avslutninger, men i dag var Ole bedre på alt dette.

Marcus Deflon:
Marcus Zidane kaller jeg han i dag. Er både en playmaker og en støvsuger på midtbana vår. Vinner mange baller og er fantasisk god til å sette lagkameratene i gode posisjoner. Utforder i dag mye og viser herlig ballkontroll kombinert med høy fart. Bra! Scorer også flere mål og gjør kanskje en av sine beste kamper for FUTH laget. Kan enda bli bedre til å lese spillet når det gjelder når han bør finte og når han bør spille. Men en veldig bra kamp!

Jens Kristoffersen:
Jens Solskjær ble i dag 2 målscorer. Er Ilsengs ”supersub” og i dag leverte du. Du jobbet i dag herlig hele veien og fikk betalt gjennom 2 scoringer. Bra Jens. Det du bør bli bedre på er basisferdigheter spesielt den tekniske biten med føring/dribling for her har du litt å gå på. Bra kamp og Jens beste kamp i år.

Simen W. Pedersen:
Spilte i dag litt spiss. Han scoret et mål, men det er hans innsats og herlige humør som imponerer meg mest. Jobber og står på og er alltid like blid. Du kan enda jobbe mer med basisferdighetene for jo bedre basisferdigheter du får jo smartere og flere valg kan du ta på bana. Egentlig keeper og der har du et kjempepotensial. Bra kamp av en herlig humørspreder.

Sander Deflon:
Gjør en herlig kamp. Jeg har litt dårlig samvittighet når det gjelder spilletiden din, for du er alltid på trening så du burde fått spille mer. Uansett gjør du en kjempe kamp. Både på spissplass og i den sentrale midtbanerollen. Er blitt en målmaskin og har fotballforståelsen inne. Det ser du på bevegelsene hans og måten han spiller på. Han legger igjen og går på nye løp og gjør de fornuftige valgene. Du var bedre på utfordring i dag, viktig med stor fart. Blir ofte litt liten i duellene, men han er en tøff kar som alltid prøver og er ikke redd noe. Fortsett å jobbe med utfordring langs bakken med storfart og øv på flere finter så blir du enda vanskeligere å stoppe.

Gard Flemming Sveum:
Ok kamp, klarer seg greit utpå bana. Men her har du mye å jobbe med når det gjelder posisjonering og teknikk. I duellstyrke er du god og har fysikk bedre enn de fleste. Allikevel er du nødt til å legge ned en del jobb når det gjelder basisferdigheter og vi må ta en runde på posisjonering på bana. I mål klarer du deg bra bare du følger med. Når du følger med er du god, klarer du å holde fokus blir det bra!

Trenerens kommentarer:
Jeg synes vi står fram som det laget vi hele tiden ønsker å være. Et offensivt lag med et solid defensivt fundament. Den defensive delen gjør Sander G, Ole og Marius en fantastisk jobb på samt Marcus og Marit som vinner mange baller på midten. Det viktigste er nesten at vi er så hissige på å komme framover på bana. Vi står ikke å ser på de andre, vi blir med og har trua på at det skal gå bra. Det var litt som Nederland, vi stormer framover og fyller på med folk foran målet. Meget bra, men vi må huske på at dette laget nok ikke er av de beste, men vi leverte en meget bra kamp og spiller vi sånn mot Storhamar FUTH og Elverum 5 til høsten skal vi bli harde å slå!