Thomas` blogg, UTGAVE 4

av Thomas Fernando Søyland [13.06.08 20:49]
Utskriftsvennlig side

Her kommer den fjerde av Thomas sine blogger.

På lørdag var det altså Briskeby-turnering, og vi hadde ambisjoner om å gå videre. Det skulle vise seg å bli altfor høye ambisjoner. Vi starter ok, og tapte 2-0 mot Stabæk. Derfra ble det bare dårligere og dårligere. Vi tapte 6-0 mot Ham-Kam, og de to andre kampene gidder jeg ikke å si noe om engang. Det ble mao en elendig turnering for vår del. Kanskje var det like greit. Vi kom oss ned på jorda igjen, og vi fikk vite at vi er 2-3 hakk dårligere enn de beste, og at vi må jobbe knallhardt for å komme opp blant de beste.
For å være helt ærlig var det så å si ingen ting positivt å ta med seg fra denne turneringa. Det eneste må i tilfelle være at vi var halvgode defensivt mot Stabæk, men alt i alt en dårlig turnering for oss. Vi må glemme BB turneringa så fort som mulig.

På mandag ble treninga igjen kutta ned til en time….

På tirsdag var det ”toppoppgjør” mot Stavsjø/Nes/Helgøya, og hvis vi vant denne kampen ville vi ta over 1 plassen. Vi vant 3-2, og i motsetning til Rune og Anders syns jeg at det var en bra kamp. Vi var kanskje rufsete bakover, men offensivt synes jeg det var bra.
Men uansett om det var en bra kamp eller ikke så er det 3 poeng som teller.
Vi fikk den nytelsen av å være på tabelltopp en liten stund, men dagen etterpå tok Ottestad/Ridabu over ledelsen igjen. O/R har tre kamper igjen, og de må avgi poeng i en av kampene hvis vi skal vinne serien. MEN vi må også gjøre jobben våres både mot Brumunddal, og Stange/Tangen. Det er to tøffe kamper der vi må kjempe som et he*****, vi må blø for drakten og vi må blø for hverandre, for jeg har sinnssyk lyst til å vinne serien ; p.

Om vi ikke vinner serien er jeg allikvel fornøyd. Dette er første sesong vi spiller sammen, og de andre har spilt sammen i mange år, så sånt sett er det bra, men når man tenker på at vi rotet bort seieren mot Stange/Tangen så er det litt kjipt, men en andre plass er bra det og.(Not)

Håkon viste i kampen mot Stavsjø/Nes/Helgøya at han har en frisparkfot i ypperste klasse. Han har vel så vidt jeg vet scoret alle sine mål på dødball.
Dessverre for laget er Einar bautaen ute resten av vårsesongen. Vi får håpe at vi klarer oss uten han.

GJESTESKRIBENT!

Jeg kommer hver uke til å ta med en gjesteskribent og årets første gjesteskribent er Ham-Kams 94 super stjerne, og Ham-Kams 92 benksliter Ole Eskild.

Hallo, det er en ære å få være gjesteskribent i Tomas` sin blogg. Jeg skal bruke denne muligheten til å fortelle litt om kampen mot Råvi i BB turneringa. Jeg gledet meg til å spille denne kampen, fordi høydepunktene sto i kø, Sigurd var første mann ut med denne kommentaren: ”Jeg kommer til å eie deg så jævlig, og jeg skal erte deg når vi har knust deg”
I tillegg skulle jeg spille mot mine venner, og det så jeg frem til. Kampen startet bra for oss, vi hadde mange fine kombinasjoner, og vi kom til innlegg, spesielt på venstresiden hvor dagens beste spiller spilte, nemlig meg. Råvi byttet hele fire spillere på høyrebacken i første omgang for å stoppe meg, men det var forgjeves.
Råvi hadde en kjempestor sjanse med Eilif, men avslutningen sto ikke i stil med forspillet, Eilif blåste ballen fem meter over, og fem meter til side for mål. Men Råvi hadde en stor Eto`o på topp, som jobbet og slet livet av seg, men til ingen nytte.
Han skapte ikke veldig mye offensivt men han jobbet hardest på laget.
Sist gang slet jeg mot Einar, denne gangen fikk jeg min søte hevn. Jeg drillet han på rævva hele tiden, og mine dødelige rykk minnet om et tog som meide i gjennom en sekk med dunfjær! Men stillingen var bare 3-0 til pause, pga svake avslutninger foran mål. Vi fortsatte å styre kampen i andre omgang, dessverre for kampen sin del ble jeg byttet ut fem minutter av andre omgang pga sykdom. Man så kjapt at angrepet ble svekket. Kampen utviklet seg til et ekte hateoppgjør, det var knallharde dueller, og skikkelig heksegryte på banen, og på tribunen! Til slutt vant vi 6-0 og jeg må si meg veldig fornøyd med kampen!

Videre i turneringen slo vi Brumunddal 2-0, Storhamar 2-0, og 1-1 mot Stabæk. Med disse resultatene sikret vi oss videre avansement i BB-turneringa til 1/8 finalen, der vi møtte Brumunddal. Vi lå under 2-0, og på et mesterlig vis, som bare vi og United kan, hentet vi opp ledelsen, og vant til slutt 3-2. Jeg scorte 2-2 målet på en straffe. I kvartfinalen ventet Langhus, som skulle vise seg å bli en lang og knallhard kamp. Vi tapte dessverre på myntkast.
Dette var en turnering jeg kom til å huske lenge, fordi det er en stund til neste.