Lørdag 24. Mai klokka 17.00 møttes Ham-Kam 4 Ilseng FUTH til en uhyre spennende kamp! Se hvordan det gikk

Ilseng: Marcus 48min, 50min, Sivert 53min

Troppen: Ole, Sander D, Sander G, Sivert, Marcus, Marius, Marit, Gjermund, Ørjan, Mads.

Startoppstillingen i kampens begge omganger:
Mads - Sander, Marius, Ole - Marit, Marcus – Sivert
Benken: Sander D, Gjermund og Ørjan

Ilseng styrte stort sett det som var av spill i ettermiddag og vi skapte mye sjanser. Til tross for Ilsengs store dominans og våre store sjanser klarte vi ikke å utnytte dette til å gå opp i ledelsen. Vi presset Ham-Kam i store deler av den første omgangen og jeg må berømme Ilseng for hvor flinke dere er til å spille ballen. Ilseng spilte seg variert ut av eget forsvar med god presisjon og tempo i lengde retningen. Dessverre klarte vi ikke å være farlige nok på den siste delen av Ham-Kams bane halv del. Kan nevne Marits to kjempe muligheter hvor hun satte ballen over. Sivert, Sander, Marius og Marcus hadde også sine muligheter til å sende Ilseng i ledelsen. Da dagens ferske dommer blåse til halv tid stod det 0-0

I andre omgang gikk Ham-Kam på for fullt, treneren deres hadde tydelig vis gjort noen grep for de mar mye tettere i markeringen av våre spillere. Dette førte til at vi ble litt mer stresset og vi ble litt upresise i pasningsspillet, men etter at Ham-Kam går opp i 1-0 etter 38minutter tar vi igjen over kampen. Målet kom etter at Ham-Kam får ballen inn i boksen, vi prøver å klarere flere ganger, men det vil seg ikke og Ham-Kam får til slutt kranglet inn ballen bak en meget god Mads i målet. Etter at vi blir liggende fortsetter vi bare å jobbe og står på. Vi dominerer mer og mer og vi begynner å skape mer sjanser. Ham-Kam blir presset tilbake og de slipper mer i markeringene. Vi kommer mer og mer i gang med banespillet vårt og det er akkurat dette som gjør at Ham-Kam blir den ene meteren unna oss når vi mottar ballen. I det 48minutt reduserer Marcus. Han får ballen på innkast av Sivert og skyter herlig utagbart forbi Ham-Kams målvakt. 1-1. 2 minutter senere er Marcus der igjen, han viser Ronaldo takter og header ballen kontant i målet bak keeperen til Ham-Kam, etter et perkfekt slått hjørnespark fra Marit. Nå står det 1-2 og Ilsengs herlige vinnervilje viser seg endelig fram. Alle gutta er i hundre og nå ser det bra ut. I det 53 minutt tar Sivert imot ballen med magen fra Sander Grønnvolds corner og sender så kula forbi Ham-Kams keeper. 1-3 og en herlig opphenting som viser moral, lagånd og herlige ferdigheter. Bra kamp!

Mads Engen:
Gjør en meget god kamp i målet. Spiller hele kampen og gjør det kjempe bra. Du er trygg, flink i igangsettingen og gjør flere kvalifiserte redninger. Du blir stadig bedre i mål, men kan selvsagt bli bedre, men du er på god tur framover. Bra kamp og i dag er du glimrende i målet.

Marius Lund:
Gjør en nesten feilfri kamp. Var flink til å lese spillet som vanlig, men var i dag mye bedre til å se mulighetene for å bryte foran og gjorde det glimrende flere ganger. Endelig hørte vi deg på sidelinjen også det er bra Marius at du tar ansvar og snakker med lagkameratene dine. Det er viktig for at du skal utvikle deg videre fra der du er at du tar tak og roper og gir beskjeder. Bra kamp Marius og synd at du ikke scora på corneren i første omgang.

Sander Grønnvold:
God i dag også. Du jobber bra og tar de kjedelige løpene hjemover. Du er også flink til å gjøre deg spillbar og er meget delaktig i det fine spillet vi får til i dag. Trygg med ballen, spiller presist og går på herlige løp. Det eneste som mangler er målet, det kommer nok snart. Du kan enda prøve skuddet mer, for du skyter så hard og presist på trening så da gjør du det i kamp også!

Ole Iversen:
Gjør en fantastisk kamp og blir bare bedre og bedre. Er veldig dyktig en mot en og ser enkle løsninger for å spille ballen videre. Du blir flinkere til å plassere deg riktig og det tyder på at du bruker innsiden av hue også når du spiller. Går også på noen herlige løp offensiv. Meget bra av Ole som var en av kampens aller beste i dag. Du må bare forsette i dette sporte å fortsette å utvikle basisferdigheter så blir det enda bedre Ole!

Marcus Deflon:
Gjør en meget bra kamp. Er playmakeren på midtbana og er flink til å gjøre seg spilbar og fordeler ballene fint. Flink i en mot en både offensivt og defensivt og rydder opp mye på midten. Enda skulle jeg ønske at du kunne vise fram mer av ferdighetene dine i kamp, for på trening er du enda bedre, men ikke misforstå meg for du gjør det meget bra i kamp! Har et herlig vinnerinstinkt som viser seg fram i dag, jobber utrettelig og får betalt med to særdeles viktige scoringer. Headingen din er en klasse scoring. Bra kamp Marcus.

Marit Lund:
Marit er dødelig dyktig på dødballer. Hun viser gang på gang at cornerne hennes er av meget høyt nivå, presisjon og kraft kombinert er meget vanskelig, men ikke for Marit! Hun slo også et meget bra frispark fra 25meter som Ilseng burde utnyttet bedre. I duellspillet har du mer å gå på. Hvis vi og du legger mer fokus på dette, ser jeg ingen grenser for god du kan bli. Bra kamp Marit!

Sivert Dybvad:
Kraftfulle Sivert gir alltid 100% det gjorde han i dag også, i dag får han et mål som lønn for strevet. Sivert er god å ha som et oppspillspunkt på topp, for han er så sterk at han holder motstanderne unna også er han dyktig i førsteforsvarerjobben så han vinner også en del baller høyt i banen. Bra kamp av Sivert som kan spille på flere plasser på bana. Bra kamp av Sivert som både er bevegelig og pasningssikker.

Sander Deflon:
Sander har hatt en tendens til å være en fiskende spiss, det vil si at han ligger veldig høyt i bana og er lite bevegeleig. Dette har vi tatt litt tak i og i dag var Sander akkurat sånn han skal være. Du er velig god når du møter fra topp og spiller støttepasning før du stikker opp på topp igjen. Du var i dag veldig flink til å lukte ledig rom og du var ofte ute av pasningskyggen så vi kunne spille pasninger på deg. Bra kamp av Sander som bare mangler målet i dag.

Gjermund Hagen Haarseth:
Får spille mindre enn de andre, men det har vi tatt opp så det var han klar over da han ble med oss på FUTH. Tiltross for mindre spilletid synes jeg du gjør en bra figur på bana. Du er veldig flink til å komme deg fri og rope på ballen, det er viktig ikke bare for at du skal få ballen selv, men du skaper da litt panikk i motstanderlaget og det gir da rom som andre Ilsengspillere kan bruke. Du kan jobbe mer med ballkontroll, for det er veldig viktig å ha tett kontroll på ballen når vi spiller fotball. Den kan enkelt trenes opp ved å føre ball og trikse. Synes du gjør en bra kamp og du bidrar til seriens første Ilseng seier.

Ørjan Røhne:
Som Gjermund har han akkurat kommet opp på FUTH, derfor ble det mindre spilletid enn de som har vært med siden starten. Uansett synes jeg Ørjan er en fin spiller type. Han har fart, god teknikk og ikke minst er han dyktig i forsvar og skjønner litt av spillet. I dag var han dyktig som høyre back og som midtstopper. Gikk på fine løp og er flink til å snakke og si ifra at han er ledig og vil ha ballen. Bra kamp Ørjan.

Oppvarming.

Trenerens kommentarer:
Jeg synes dere spiller veldig fin fotball i dag. I store deler av kampen spiller dere faktisk ut et ganske bra Ham-Kam lag. Vi gir dem ikke mange muligheter og det tyder på at vi er dyktige i gjenvinningsfasen og i førsteforsvarerrollen. Framover har vi fin bevegelse og tempo i lengderetningen. Når vi har stor bevegelse og tempo framover på bana krever det mye av pasningene som må være presise, det var ganske bra i dag. Enda kan vi bli flinkere til å gi beskjeder med pasning. Si ifra om man kan vende, får mann i rygg, skyt osv. Med beskjeder får vi bedre tid og vi får muligheter til å spille bedre fotball.

Jeg er stolt av dere i dag, synes dere er gode og dere for virkelig en seier dere fortjener!

Fornøyd Marit etter 3 poeng og en flott fotballkamp!