<<Tilbake til Ilseng.net

Treningskamp mot Vang

av Anders Ødegård [21.04.08 21:20]
Utskriftsvennlig side

Det ble i kveld spilt treningskamp mot Vang på Romedal stadioen... Kampen endte 1-1.

I kveld var kvelden som RÅVI skulle vinne generalprøven før seriestart 29. April.

Det åpnet bra Gutta spilte seg til ett par gode sjanser som kunne ha blitt behandlet annerledes. Men Thomas og Eilif brente hver sin sjanse.

Ikke lenge etter kom Vang på sin første overgang og med ett skudd fra rundt 20 meter gikk den inn bak en god keeper i Aleksander. Som selvfølglig ble dekket av sola, med caps hadde han reddet den.
Rett etter scoringen til Vang, overtok Vang spillet. RÅVI begynte å slurve med passningene og duellspillet uteble. Vang spilte seg til noen sjanser til, en avslutning ble avverget av Einar i siste sekund, mens Alexander hadde en bra beinparade ved Vangs andre store sjanser etter scoringa.

Men etter at Vang brente sjanser ville ikke RÅVI ha noe mere av Vangdominans. RÅVI begynte å vinne dullene og passningspillet hang brukart med. Derfor var det fullt fortjent at Eilif satte inn 1-1 rett før pause. Etter en keepertabbe av Vang sin keeper. Skuddet satt løst til venstre for keeperen
1. omgangen ebber ut i 1-1

2. omgang starte brukbart, ingen store sjanser til noen av lagene. Spillemessig åpnet RÅVI best, men passningene uteble. Duellspillet hevet seg og Vang kom ikke til mange sjanser. Det skulle gå 20 minuteer før det virkelig skjedde ting. Vang kom til en god og opplagt scoringsmulighet, men Alxander redder mesterlig. Etter redniga spiller han ballen fint ut til midtbanen som vinner ballen, Håkon blir spilt fri alene med keeperen, men ett litt for hard førtetuch ga keeperen til Vang mulighet til å fange ballen.
10 minutter før slutt var Einar uheldig og "takler" ballen til egen keper. Dommeren dømmer ett litt strengt indirekte frispark til Vang 10 meter fra mål. Men Thomas får gått ut å blokkert skuddet.
Vi spiller os til ett par brukbare sjanser, og Magnus skyter ett frispark fra hjørnet av 16 meteren og rett i stanga. Vang klarerer returen.
RETT før slutt kommer Thomas til en KJEMPEsjanse hvor han selv vinner ballen på høyrekanten. Baner vei mot kanten og skjærer inn mot mål. Men ballen sklir bare ett par cm. fra stanga....
Etter det ble kampen slutt.

--- Spllemessig bør vi være godt fornøyd med kampen. Ett middels Vang lag virket veldig usikre i kampen, det jorde til at alle på RÅVI gikk godt inn i duellene. Men forsvarsfireren må bli rettere samtidig som at når vi først styrer kampen, skal vi forsøke hardere å beholde flyten og ikke la oss miste fatningen med en scoring imot..