<<Tilbake til Ilseng.net

Kamp mot Storhamar G96

av Martin Øverbø [18.02.08 21:20]
Utskriftsvennlig side

Mandag 18. Februar møtte vi Storhamar ti dyst på Presterud. Kampen ble meget spennende og var meget jevn.

Kampfakta:
1-0 Henrik Nilsen får ballen i mål på corner av Marit.
2-0 Marius Lund scorer på heading på corner av Marit.
3-0 Marcus DeFlon scorer på hodet av corner av Marit.
3-1 Storhamar scorer et nydelig mål på frispark.
3-2 Storhamar spiller seg inn i femmeteren og får krangla ballen bak Mads.
4-2 Sander Grønnvold scorer på et herlig gjennomspill av Marcus. Herlig fotball!
5-2 Marcus scorer på herlig langskudd fra 20 meter på pasning av Sander G.
5-3 Storhamar spiller seg inn i Ilsengs mål og kunne ikke unngå å score.
5-4 Storhamar spiller gjennom til spissen som scorer.
6-4 Sander DeFlon blir spilt fri av Marcus og setter ballen herlig i langhjørnet. Lignet på en klassisk Rooney scoring.
!!!! Gard redder mesterlig en straffe av Storhamar.
6-5 Storhamar scorer et meget bra mål på skudd rett i krysset
6-6 Storhamar (så ikke hvordan det var)

Kampreferat:
Ilseng startet kampen friskt og lagde mange gode muligheter i starten av kampen. Vi hadde et bra grep om kampen i de første 15minuttene. Marit slo noen perfekte cornere og Henrik, Marius og Marcus stod i kø for å sette ballen i mål. 3-0 etter 3 herlige corner mål. Der ser dere hvor viktig det er å komme inn i boksen i fart! Meget bra! Storhamar reduserer to ganger med blant annet et fantastisk frispark som gikk i målet bak Mads, som stod glimrende i 1.omgang. På dette tidspunktet i kampen slapp vi Storhamar til mange sjanser. Det ble verre å forsvare seg da de spilte langt ut, men Marius spilte som sikkerheten selv i forsvar og han fikk rydda opp i stor stil.

Andre omgang. Vi starter best som i første. Sander G øker ledelsen til 4-2 etter at han satte ballen bak keeperen etter han hadde gått på et glimrende løp og blir spilt nydelig igjennom av Marcus. Herlig fotball av Ilseng! Marcus øker ledelsen ytterligere etter han skyter fra 20meter rett i mål! Nok en gang slipper vi storhamar inn i kampen og de scorer to kjappe mål så stillingen er 5-4 til Ilseng. Men vi slår tilbake. Sander D blir spilt fri av Marcus, han vender og sender ballen i langhjørnet for keeper fra hjørnet på 5meteren. Herlig scoring, sett Rooney sette inn noen sånne. Så er vi uheldige og Sivert feller en Storhamarspiller inne i 7meteren og dommer dømmer korrekt straffe. Straffe til Storhamar altså, Storhamar spiller mot Ilsengs målmann Gard! Ulidelig spennende er det, hvordan skal dette gå!? Storhamar spilleren skyter høyt og hardt nesten midt i mål, men det hjelper ikke for Gard gjør som han vil og redder skuddet! Fantastisk! Dessverre for oss svarer Storhamar med å sette en ball rett i krysset etter på og rett etter det utligner de til 6-6 som blir slutt resultatet.

Dagens dommer var Kim Andre Østhagen. Han gjorde som vanlig en meget bra jobb.

Dagens stjerner går til:
**** Marius Lund, kapteinen vår ryddet opp i stor stil og er trygg med ballen i beina og satte i gang angrep. Han scoret også et herlig mål på corner.
*** Marit Lund, den beste kampen jeg har sett av Marit noen gang. Hun slo ikke bare dødelige cornere, men hun jobbet bra og gjorde jobben i både forsvar og angrep.
** Sander Grønnvold, som Marit jobbet han meget bra og viser gode fotball ferdigheter ved å spille til lagkameratene sine i bedre posisjoner. Scoret også et mål, men han var meget delaktig i det fine pasningsspillet vi viste i dag! To stjerner også til Marcus DeFlon, som tar tak og jobber bra. Scorer to mål og bidrar til det gode spillet fra sin sentrale midtbane posisjon.
* Henrik Nilsen og Sander DeFlon, begge scoret sine første 7’er mål. De viste en herlig innsats og viste at fotballhjernen deres fungerer. Fortsett sånn!

Trenerens kommentarer:
Jeg er meget fornøyd med måten vi opptrer på bana. Det er ingen som klager på dommeren eller som kjefter på lagkammeratene sine. Det er bra og sånn SKAL det være.
Før kampen ble vi enige om at vi skulle sette i gang fra keeper på backene våre, dette for at vi skulle få spilt ball etter bakken. Det klarte vi meget bra, keeperne var dyktige til å se etter ledig back og backene trakk ned og fikk ballen så de kunne sette i gang. Meget bra! Vi spilte også ganske så bra fotball synes nå jeg, vi får engasjert alle i pasningspillet og vi skapte mange sjanser. Det andre vi snakket om før kampen var formasjonen. Vi testet ut en formasjon som spillerne var usikre på.

Den går ut på at vi spiller med vingbacker, de er like offensive som defensive. De må jobbe både oppover og nedover for at det ikke skal bli telle feil. Vi spiller også med en midtstopper som er ryddegutt. Vis spiller med 2 sentrale midtbane spillere og med en spiss. Dette for at vi skal kunne få til mer spill og både overtall offensivt og defensivt, men det gjelder at vi jobber godt. Noe vi gjorde i denne kampen.

Det vi forstatt må jobbe med er å spille ballen enda før, det er tendenser til enmannshow, det går ann når det ikke er noen andre alternativer, men det lønner seg ikke i lengden. de målene vi scorer er etter dødball eller framspill, ikke etter Maradona raid.

Alt i alt er jeg meget godt fornøyd med kampen, og alle spillerne gjorde sitt beste. Hadde vi vært mer kyniske så hadde vi vunnet, men det er bare en treningskamp og den første av mange kamper denne sesongen. Bra start på 7’er kampene og neste kamp er mot Ham-Kam.

PS. Må gratulere Daniel og Jens med sin første FUTH kamp, de viste at de fortjener å være med. Forsett å jobbe så blir det bra!