av Martin Øverbø [21.03.07 19:40]
Utskriftsvennlig side

Her er en oppsumering av Ilsengs kamper denne våren.

10.05.07 - Romedal – Ilseng (2-0) 3-1
Sesongens første kamp var mot Romedal på Romedal Stadion, dette var første gang vi spilte på stor bane og med store 11’er mål. Det startet katastrofalt, med 2 baklengs etter 2 minutter. Det knekte ikke Ilseng som stod på og gjorde sakene sine ganske så bra etter den sjokkerende starten. I andre omgang var vi ganske jevne og vi scoret årets første mål ved Eilif Hardtvedt. Petter Nyborg hindret at resultatet ikke ble så ille, han tok det meste i denne kampen. Stian Mathisen gjorde sin debut på laget og var Ilsengs beste mann.

15.05.07 – Ilseng – Elverum (2-1) 2-5
Ilseng viste muskler i første omgang mot et meget bra Elverum. Ilsengs to mål ble scoret av Stian Mathisen som spilte en god første omgang. I andre omgang ble det hardt og Petter fikk mye å gjøre, tross mange kjemperedninger måtte vi se 4 baller gå i nota. Tross alt så var dette en bra kamp av oss og det mot et meget godt lag. Petter Nyborg var Ilsengs mann i dag med mange bra redninger igjen.

22.05.07 - Jømna/Heradsbygd – Ilseng (4-0) 6-0
Dette var en dårlig dag på jobben for Ilseng, det var dagen da ikke noe gikk vår vei. Dagens Ilseng spiller var Maren M. Botten og Erlend Østberg som begge viste stå på vilje og tæl i en kamp de andre var litt ”daffe”.

11.06.07 - Ilseng – Trysil (0-15) 0-24
At vi i det hele tatt har kommet i gruppe med et så bra lag er ikke bra. Dette er verken bra for Ilseng eller for Trysil. Det er verken moro å tape 24-0 eller vinne 24-0, men sånn ble det da denne kvelden. Ilsengs smågutter ga nok opp etter hvert og det hjalp nok ikke på resultatet.

01.06.07 - Tangen -Ilseng (0-0) 1-1
En kamp Ilseng styrte og burde ha vunnet, men det ble poengdeling på Rabbsletta. Ilseng spilte meget bra og skapte mange muligheter og hadde nok sjanser til både å score 2 og 3 mål. Det eneste målet til Ilseng ble scoret av Elif Hardtvedt som kom alene med keeperen.

13.06.07 – Ilseng – Ham Kam 2 (1-4) 2-7
Vårens beste kamp av Ilseng som spilte minst like godt som Ham Kams 2 lag. Ilsengs mål ble scoret av Martin Hagen på straffe og Eilif Hardtvedt som kom alene med keeper.