<<Tilbake til Ilseng.net

Seier og tabelltopp

av Anders Ødegård [11.06.08 00:49]
Utskriftsvennlig side

RÅVI spilte en ikke så altfor god kamp, men vant både 3 poeng og tabelltopp på en dårlig dag.

RÅVI ønsket å kapre tabelltopp mot ett godt organisert og ballsikre Stavsjøspillere.

(Oppvarminga går rolig for seg?)

Det hele startet så veldig bra for RÅVI. For allerede etter 2 minutter, forsøker Simen seg for å gå opp i en hodeduell, og dommeren blåser frispark. Håkon gjør seg klar, og jo klarere den gutten blir, jo fortere blir det mål.

Håkon setter ballen elegant opp i hjørnet på Stavsjø keeperen og vi leder 1-0.

( Håkon sitt skudd sitter perfekt)

Etter 10 minutters spill kommer Stavsjø på en visitt på RÅVI s banehalvdel. De finter seg fri på venstrekanten og skjærer seg innover mot mål. Stavsjø spilleren blir taklet stygt av en RÅVI spiller innenfor 16 meteren. Men dommeren velger å trekke forseelsen utenfor 16 meteren, selv om det burde blitt blåst straffespark. Men skuddet går i muren.
2 minutter seinere kommer Stavsjø til en farlig sjanse, men en arbeidsfull Thomas kommer helt ned til egen banehalvdel og klarerer innlegget, tar med seg ballen og spiller til Eilif som misser på sjansen sin.

Når kvarteret er gått legger en Stavsjøspiller ballen nedover til kanten, spilleren slår inn på direkten og Aleksander slår ballen rett til en Stavsjøspiller som utligner på returen. 1-1.
Ikke lenge etter kommer Stavsjø til med nok en sjanse, men det flotte og skumle innlegget er det absolutt ingen som greier å få fatt i. Når klokken viser 22 minutter får vi vår neste sjanse. Thomas og Eilif samarbeider godt på topp, men skuddet til Eilif skyter rett på keeper.
Noen minutter etterpå så er det Thomas som serverer Marius en pasning. Men Marius avslutter like til side for mål. Bra skudd!
Men rett før pausesignalet lyder får Marius en sjanse til, og den misser han ikke. Alene med keeper setter han ballen, (med høyre), til venstre på keeper og han sender RÅVI til pause med en god 2-1 ledelse. Men Stavsjø hadde vel å merke en stor mulighet på overtid å utligne til 2-2, men Aleksander forhindrer det med en fin fin redning.

(To av banens gode spillere hører på peptalk)... ; )

2. omgangen er bare 3 minutter gammel når Stavsjø får ett kjempeklart frispark i en farlig posisjon. Men heldigvis for RÅVI`s del går ballen over mål. Andre omgang holder seg meget jevnspilt, og det er Stavsjø som har det meste av spillet. Og når de kommer mot en avslutning er Aleksander god å ha i mål, som gjør den ene bra etter den andre bra inngripen.
Men når 30 minutter er spilt er det Stavsjø som kommer på enda en ny visitt. Og denne gangen kommer de seg alt for lett gjennom mot Aleksander, og de setter inn 2-2 på ett hardt skudd. En meget sikker og fortjent scoring.
2 minutter seinere er det fare på ferde. Thomas stormer oppover bana, vinner ballen og drar seg fri fra markering og kommer alene med keeper, iskald som han er vipper han ballen over keeperen på ett utsøkt Zlatan vis. Og vi leder 3-2.
Slutten nærmer seg og Stavsjø kommer med en siste sjanse på overtid, men Aleksander er like solid som alltid og sikrer 3 poeng med en fin inngripen. Dermed vinner RÅVI 3-2 og erobrer tabelltoppen med 2 kamper igjen av vårsesongen.

(Farlig corner fra Stavsjø)

Dagens aller beste spiller er Aleksander som også i dag står en glimrende kamp.

( Ikke rart den gutten spilte bra med ei god oppvarming ) ;)

RÅVI tar tabelltoppen for første gang i år. Og om dem skal beholde den plassen, må RÅVI faktisk spille bedre enn de gjorde i dag. Ellers vel og merke gjorde Daniel og Magnus på sine respektive plasser en meget god jobb. Også Einar og Oskar spilte godt.